OBS: eventen er allerede afholdt

MotorikMagi med Popsi og Guitar-Krelle

Eventen afholdes den: 16. oktober 2018

Hvordan får du børnene til at rydde op? Hvordan kan en sur pligt vendes til en motorisk udfordring? Og kan det gøres til en leg at børste tænder og komme i tøjet?

Kom med på en motorisk rejse, når Børneulykkesfonden, bObles og Vores Børn holder MotorikMagi event med Popsi og Guitar-Krelle. Børnene udfordres i gøremål fra hverdagen, og Popsi og Guitar-Krelle sætter gang i lege og aktiviteter med rytmiske bevægelsessange. Alt sammen med det formål at sætte fokus på, hvordan I kan lette hverdagen og bringe mere leg, sjov og bevægelse ind i de daglige gøremål, uden at det behøver at tage ekstra tid.

Koncerten og aktiviteterne er tilrettelagt for børn i alderen 1-6 år, men alle er velkomne til at deltage.

Vi garanterer en inspirerende og lærerig dag med sved på panden, store smil og masser af nærvær, når du gennemgår aktiviteterne sammen med dit barn.

Du kan tilmelde dig til hold kl. 08:15, 10:30 eller 13:30 lige her: Tilmeld dig MotorikMagi
Det koster 75,- kr/person (overskud går til Børneulykkesfonden

Se og læs mere på siden https://event.motorikmagi.dkAktuelle events

28 | 05 | 19

Sommerparty for DGI Husets gæster 28. maj

Din fitness-instruktør inviterer dig til SOMMERPARTY tirsdag den 28. maj kl. 11-14 Tag din træningsmakker under armen og ønsk hinanden en dejlig sommer, mens I nyder en lækker frokost i Restaurant Energien.

Læs mere

11 | 06 | 19
13 | 06 | 19

Tips & Tapas 13. juni

Tips og tapas har til formål at skabe et fællesskab for kvinder. Aftenen indledes altid med et indlæg, hvorefter der er plads til spørgsmål og diskussion.

Læs mere

03 | 07 | 19

Zirkus Nemo 3. juli på Cirkuspladsen

Zirkus Nemo fejrer 20 år med stjernespækket Jubilæums forestilling!

Læs mere

Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer