OBS: eventen er allerede afholdt

Nytårkoncert med Lauseniana

Eventen afholdes den: 06. januar 2018

Årets traditionsrige nytårskoncert med det altid veloplagte Promenadeorkester Lauseniana, er igen klar til at skyde det nye år ind med bravour.
Koncerterne prydes med årets solist Frederik Rolin og orkesteret opfører værker fra Filmen ”Top Hat” af bl.a. Nacio Herb Brown med Singin' in the Rain og så lægges der op til at synge med på Sommer i Tyrol.
Frederik Rolin, er uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og studerer nu på Operaakademiet i København. Han har blandt andet medvirket i Ravels opera L’enfant et les Sortileges på DKDM.

Til at dirigere orkesteret kommer den rutinerede kapelmester Jørgen Fuglebæk og Jesper Rahbæk vil som konferencier binde koncerten sammen med anekdoter.

Promenadeorkestret Lauseniana - som af de fleste nok er bedre kendt under navnet Slyngelorkestret - er et fællesjysk underholdningsorkester, hvis formål er at skabe musikglæde og holde den lødige underholdningsmusik levende.

Siden starten i 1963 har orkestret givet utallige koncerter i Danmark, og det har ved mange lejligheder optrådt i radio og TV. Herudover har det været på adskillige koncert-turneer i udlandet. Mange lande er besøgt flere gange, og ofte har orkestret medvirket ved officielle højtideligheder og dermed repræsenteret dansk musikliv i det fremmede.
Navnet Lauseniana går tilbage til orkestrets grundlægger, afdøde musikdirektør Chr. Lausen, Gram, som tog initiativet til at etablere et orkester bestående af håndplukkede musikere. Fra en beskeden start er orkestret vokset til fuld symfonibesætning med 70 faste musikere, som kommer fra det meste af Jylland og Fyn.

Koncerten varer ca. 2 timer og 30 min
Handicappladser bookes hos Vejle Musikteater
Mad og drikke må ikke medbringes i salen

 KØB AF BILLET


 

Fuldend Nytårkoncerten med det store kagebord, pausedrinks og/eller koncertmiddag.

Du forudbestiller her:

Lørdag 6. januar: https://dgihusetvejle.nemtilmeld.dk/238/

Søndag 7. januar: https://dgihusetvejle.nemtilmeld.dk/239/

 


 

 Aktuelle events

21 | 09 | 19

Klar til powershopping i weekenden?

Shopping Bazar inviterer til shoppingmesse i weekenden den 21. & 22. september i Spektrum

Læs mere

22 | 09 | 19

Klar til powershopping i weekenden?

Shopping Bazar inviterer til shoppingmesse i weekenden den 21. & 22. september i Spektrum

Læs mere

08 | 10 | 19
14 | 10 | 19

KÆMPESTORT LEGELAND I UGE 42, MANDAG, TIRSDAG OG ONSDAG, DEN 14, 15 & 16. OKT.

Kom til legeland i DGI Huset Vejle. Aktivitetsland med masser af hoppeborge og andre oppustelige aktiviteter

Læs mere

Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer