OBS: eventen er allerede afholdt

Nytårkoncert med Lauseniana

Eventen afholdes den: 07. januar 2018

Årets traditionsrige nytårskoncert med det altid veloplagte Promenadeorkester Lauseniana, er igen klar til at skyde det nye år ind med bravour.
Koncerterne prydes med årets solist Frederik Rolin og orkesteret opfører værker fra Filmen ”Top Hat” af bl.a. Nacio Herb Brown med Singin' in the Rain og så lægges der op til at synge med på Sommer i Tyrol.
Frederik Rolin, er uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og studerer nu på Operaakademiet i København. Han har blandt andet medvirket i Ravels opera L’enfant et les Sortileges på DKDM.

Til at dirigere orkesteret kommer den rutinerede kapelmester Jørgen Fuglebæk og Jesper Rahbæk vil som konferencier binde koncerten sammen med anekdoter.

Promenadeorkestret Lauseniana - som af de fleste nok er bedre kendt under navnet Slyngelorkestret - er et fællesjysk underholdningsorkester, hvis formål er at skabe musikglæde og holde den lødige underholdningsmusik levende.

Siden starten i 1963 har orkestret givet utallige koncerter i Danmark, og det har ved mange lejligheder optrådt i radio og TV. Herudover har det været på adskillige koncert-turneer i udlandet. Mange lande er besøgt flere gange, og ofte har orkestret medvirket ved officielle højtideligheder og dermed repræsenteret dansk musikliv i det fremmede.
Navnet Lauseniana går tilbage til orkestrets grundlægger, afdøde musikdirektør Chr. Lausen, Gram, som tog initiativet til at etablere et orkester bestående af håndplukkede musikere. Fra en beskeden start er orkestret vokset til fuld symfonibesætning med 70 faste musikere, som kommer fra det meste af Jylland og Fyn.

Koncerten varer ca. 2 timer og 30 min
Handicappladser bookes hos Vejle Musikteater
Mad og drikke må ikke medbringes i salen

 KØB AF BILLET


 

Fuldend Nytårkoncerten med det store kagebord, pausedrinks og/eller koncertmiddag.

Du forudbestiller her:

Lørdag 6. januar: https://dgihusetvejle.nemtilmeld.dk/238/

Søndag 7. januar: https://dgihusetvejle.nemtilmeld.dk/239/

 


 

 Aktuelle events

28 | 05 | 19

Sommerparty for DGI Husets gæster 28. maj

Din fitness-instruktør inviterer dig til SOMMERPARTY tirsdag den 28. maj kl. 11-14 Tag din træningsmakker under armen og ønsk hinanden en dejlig sommer, mens I nyder en lækker frokost i Restaurant Energien.

Læs mere

11 | 06 | 19
13 | 06 | 19

Tips & Tapas 13. juni

Tips og tapas har til formål at skabe et fællesskab for kvinder. Aftenen indledes altid med et indlæg, hvorefter der er plads til spørgsmål og diskussion.

Læs mere

03 | 07 | 19

Zirkus Nemo 3. juli på Cirkuspladsen

Zirkus Nemo fejrer 20 år med stjernespækket Jubilæums forestilling!

Læs mere

Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer