OBS: eventen er allerede afholdt

Rasmus Seebach koncert

Eventen afholdes den: 26. februar 2016

Efter to års intenst arbejde i studiet er Rasmus Seebach atter klar til at cementere sin position helt i front på den danske popscene med albummet ”Verden Kan Vente”, der kommer på gaden 6. november.

"Titlen "Verden Ka' Vente" binder en god sløjfe om den her pakke af sange. Sommetider er man nødt til at lukke af for alt andet udenom for at kunne være 100 procent til stede der hvor man er. Alt det andet må vente, for lige nu har jeg valgt at være her. Vi vil så gerne være flere steder på én gang. Vi er online, selv når vi er sammen med dem, vi elsker. Man vil jo ikke gå glip af noget. Virkeligheden er bare den, at man kun kan være rigtigt til stede et sted ad gangen", fortæller Rasmus Seebach.

Første smagsprøve fra det nye album, kom på gaden i september og hedder ”Uanset”. Man skulle ikke tro der var flere rekorder tilbage at slå for Rasmus Seebach, men endnu en flot milepæl er opnået for den succesfulde artist, i form af at ”Uanset” var det mest streamede track på release dagen nogensinde i Danmark. Så meget, at det også gav genlyd på de internationale streaming charts hvor ”Uanset” gik top 10 på Spotifys viral track liste i hele verden. Siden har sangen ligget i toprotation på stort set alle landets radioer.

Selvom Rasmus Seebach blot har 6-7 år på bagen som liveartist, er Rasmus´ shows allerede kendt for at være både spektakulære, kreative og helt uden sidestykke. Han gør sig ekstremt umage for at give publikum den ultimative koncertoplevelse hver gang han går på scenen, og lover at koncerterne i 2016 absolut ikke kommer til at skuffe. 


 KØB DIN BILLET HER  BESTIL MIDDAG INDEN KONCERTEN HER 


 Praktisk info:

Koncerten arrangeres i samarbejde med Vejle Musikteater og Jelling Musikfestival.
Ståkoncert i Spektrum.
Dørene åbnes kl. 19.00 - koncerten starter kl. 20.00
Handicappladser bookes hos Vejle Musikteater.Aktuelle events

07 | 11 | 19

The Choir of Man i Spektrum 7. november

En verdensomspændende succes – nu i Danmark! Torsdag den 7. november kl. 20

Læs mere

12 | 11 | 19
26 | 11 | 19

Sangaften m. Højskolesangbogen 26. november

Kan du li' fællessang og Højskolesangbog, er sangaften lige noget for dig.

Læs mere

12 | 12 | 19

Sangaften m. Højskolesangbogen 12. december

Kan du li' fællessang og Højskolesangbog, er sangaften lige noget for dig.

Læs mere

Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer