The Choir of Man i Spektrum 7. november

Eventen afholdes den: 07. november 2019

En verdensomspændende succes – nu i Danmark! Torsdag den 7. november kl. 20

”Den bedste pub-koncert, du nogensinde har oplevet!”

Under denne overskrift har britiske The Choir of Man siden 2016 imponeret verden over på festivaler og i musikhuse med deres festbombe af et pub-show, der hylder tidernes største pop-hits – nye og gamle – med sang, stomp og akrobatik i unikke pub-omgivelser.

Mandekorets ni charmerende herrer er alle og enhver talentfulde performere, sangere, dansere og akrobater og får The Choir of Man til at adskille sig fra alle andre teaterkoncerter. Også fordi det hele er pakket ind i britisk pub-stemning i dét, der er blevet kaldt ”det ultimative feel-good show” af anmeldere.

Pub’en rykker ind i teatersalene

The Choir of Man flytter pub’ens løsslupne stemning ind i salens mørke. Så selvom de bevæger sig mellem koncert, teater, dans og musical, er det først og fremmest en fadølsfyldt, fantastisk aften med popmusikkens største hits i et ganske særligt bar-univers.

Og så har kulisserne fået det lille tvist, at fadølsanlægget faktisk fungerer. Undervejs inviterer castet heldige publikummer op til en fadøl, en fællessang, måske endda en enkelt svingom dérfra, hvor festen udspringer – scenen!

En verdensomspændende succes – nu i Danmark!

Musikalsk er der noget for enhver smag, når The Choir of Man kaster sig over de største sange fra hitlistens højtragere som bl.a. Adele, Queen, Red Hot Chili Peppers, Paul Simon samt Guns ’n’ Roses. Det er svært ikke at blive revet med, når koret bogstavelig talt stamper salens stemningen i vejret, mens øllet skummer, og humøret uundgåeligt smitter fra scenen ud i salen.

The Choir of Mans unikke pub-koncert har gået sin sejrsgang over hele kloden og har taget publikum og anmeldere med storm og nu er turen endelig kommet til Danmark!

Arrangeres af Vejle Musikteater. Billetlink: https://www.vejlemusikteater.dk/program/the-choir-of-man/Aktuelle events

21 | 09 | 19

Klar til powershopping i weekenden?

Shopping Bazar inviterer til shoppingmesse i weekenden den 21. & 22. september i Spektrum

Læs mere

22 | 09 | 19

Klar til powershopping i weekenden?

Shopping Bazar inviterer til shoppingmesse i weekenden den 21. & 22. september i Spektrum

Læs mere

08 | 10 | 19
14 | 10 | 19

KÆMPESTORT LEGELAND I UGE 42, MANDAG, TIRSDAG OG ONSDAG, DEN 14, 15 & 16. OKT.

Kom til legeland i DGI Huset Vejle. Aktivitetsland med masser af hoppeborge og andre oppustelige aktiviteter

Læs mere

Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer