Spørgsmål & svar

MEDLEMSKAB
Har I oprettelsesgebyr eller bindingsperiode?
Nej du betaler ikke ekstra for oprettelse, og du binder dig kun for det, som du har betalt for.


Hvad bruger I som medlemskort til ankomstregistrering?
Du kan vælge at bruge dit sygesikringskort eller købe et chiparmbånd. Der er ankomstregistrering til svømmehal og omklædning og igen til fitness. Benytter du både fitness og svømmehal anbefaler vi chiparmbånd, således at du ikke behøver bære rundt med dit sygesikringskort under din træning eller på hold.


Kan jeg få en gratis prøvetime?
Nej, vi har ikke gratis prøvetimer, i stedet kan du købe en enkeltbillet og prøve 1 hold, fitness og svømmehal.


Kan jeg medbringe en gæst på mit klippekort til holdtræning?
Nej, dit klippekort er personligt og giver kun adgang til 1 person i ankomstmøllerne. Køb i stedet en gæstebillet til din gæst i dit eget medlemsnr og book 2 på hold. Ved ankomst til DGI Huset skal du henvende dig i receptionen og oplyse, at du har betalt for en gæst.  Herefter får du udleveret en stregkode billet til din gæst. 


Mine klip udløber snart - og jeg kan ikke nå at bruge dem?
Du kan forlænge dine gamle klip ved at købe 10 nye - men af samme type. Dvs at har du klip som gælder både til fitness og svømmehal, så skal du købe klip, som gælder til begge dele for at få disse forlænger. På den måde forlænges også de gamle klip. Systemet kan ikke håndtere alle skift så tjek op og hvis det ikke sker automatisk, så send en mail til info@dgihusetvejle.dk.


Kan vi dele et klippekort? - 
Nej, dit klippekort er personligt og giver kun adgang til 1 person i ankomstmøllerne. 


Kan jeg ændre mit abonnement eller klippekort om?
Hvis du ønsker at ændre dit abonnement til klippekort eller modsat - koster det 100 kr. i administrationsgebyr. Send en mail til sh@dgihusetvejle.dk med dit ønske.


Hvad er løbetiden på klippekort?
1 klip til klip til fitness, svømmehal og holdtræning gælder i 14 dage
10 klip til fitness, svømmehal og/eller holdtræning gælder i 2 år
Badminton klippekort gælder i 1 år.


Jeg flytter og får ikke brugt mine klip - hvad gør jeg?
Vi refunderer ikke indbetalte beløb, men du må overflytte dine klip til et andet medlemsnr, det koster 100 kr. i administrationsgebyr.  Send en mail med dit og "det andet medlemsnr" til sh@dgihusetvejle.dk, hvorefter vi konverterer og flytter i forhold til alder / studerende ikke studerende etc. Vær opmærksom på, at udløbsdatoen på klippene ikke ændres. Herefter slettes du i systemet.  


Hvor sent kan jeg framelde et hold og hvordan?
Senest 3 timer før holdstart kan du framelde dig holdet uden at få "bøde". Bøden er for klippekort "mistet" klip og for gæster med abonnement trækkes der 3 dage. Du framelder dig online, du kan ikke være sikker på, at der er åbent for telefonen. Morgenhold - kl. 6.15  har 8 timers framelding.


Hvad koster det at deltage på et hold?
Det koster 1 klip pr. hold - på abonnement kan du tilmelde dig flere hold pr. dag.


 FITNESS


Må børn tages med i fitness og til holdtræning?

Børn under 15 år må ikke benytte eller opholde sig i fitness fitness-centret eller holdsalene. Børn 10-14 år i fitness på følgende betingelser
·     Familiefitness tillader børn 10-14 år at træne sammen med den voksne, som har taget kørekort hertil. Book på det specielle kørekorts hold - både barnet og den voksne
·     Familiefitness foregår i tidsrummet onsdag og fredag kl. 15-19 samt søndag kl. 10-19.

Små babyer må gerne medbringes i lift eller lignende.


SVØMMEHAL


Kan man købe badebleer hos Jer? 

Ja, i receptionen har vi forskellige størrelser


 

 

 

 

 

 

 Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer