Love it' Yogaevent, torsdag den 22. august

Love it Yoga event  torsdag den 22. august kl. 18.30-20.30

Kom med til en sjov og inspirerende aften, hvor Matas i Nørregade, sammen med Ole Henriksens skandinaviske træner Anja, tager dig med på en farverig rejse igennem Ole Henriksens hudplejeserie.

Herefter er der yogaundervisning ved Marianne Haugstrup - DGI Husets Yogainstruktør underviser i 5 kvarter - med følgende beskrivelse:

Skønhed kommer også indefra og vi kan sænke stress niveau, booste udrensning af affaldsstoffer samt påvirke iltoptagelsen i kroppen for bare at nævne nogle af de positive sidegevinster der er ved yoga – alt sammen med til at give ”GLOW”. Desuden øges bevægeligheden i kroppen.

Alle kan deltage uanset om man før har prøvet yoga. Vi skal arbejde med vejrtrækning og bevægelighed på en sjov og uhøjtidelig måde – fordybe os i at mærke kroppen og lade hovedet hvile – alt sammen med et ” Ole Henriksen”  smil på læben.

”What`s not to love”

Alle kan være mere utrænede & trænede - unge &ældre .

Aftenens Program:
-Velkomst og præsentation
-Yoga - Medbring egen yogamåtte og noget at drikke
-Masker 2 og 2
-Mulighed for køb til gode priser
-Konkurrence ved køb på aftenen


Hvor & hvornår 
Tid: kl. 18.30-20.30,  DGI Huset Vejle, Hal 1


Pris pr. deltager kr. 35,-

Tilmeld / køb af billet

KØB Her


Parkering:
Der er fri parkering efter kl. 17.00Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer