Glæd dig! Til december genåbner den "gamle" svømmehal med ny stil

Svøm i det nye 50 meter bassin, mens den 49 år gamle svømmehal i DGI Huset Vejle forvandles til et badelandsmekka med udspringstårn, ny rutsjebane og masser af aktivitetsmuligheder.

Det velkendte 25 meter bassin har sidste åbningsdag søndag 10. marts og forventes genåbnet den 1. december 2019.
Renoveringen og ombygningen finder sted i forlængelse af indvielsen af DGI Husets nye 50 meter bassin, der naturligvis holdes åbent for svømmeklub og gæster i de godt otte måneder, forvandlingen af den gamle bygning varer.

Mandag den 11. marts rykker håndværkerne ind, men der sker ikke noget, for dig, synligt de første par uger.

Omklædningsrum bygges om etapevis

I dag har vi tre døre ind til henholdsvis damernes og herrernes omklædningsrum. Det ændrer vi til én dør til hver, og så renoverer vi omklædningsrummene etapevis. I bruserummet sætter vi en midtervæg op, så vi udnyttet pladsen og får næsten dobbelt så mange brusehoveder. Samtidig bliver der indrettet mellem fire og seks familieomklædningsrum. Det har længe været et stort ønske hos familier og forældre med handicappede børn.

Det gamle bassin bliver til et aktivitetsland

Ét- og tre-meter-vippen bevares og suppleres med et fem meter højt udspringstårn. Vipperne vil i modsætning til i dag altid været åbne. Der bliver også rig mulighed for at bruge kræfter, med en klatrevæg og klatretove ned fra loftet. Den gamle rutsjebane udskiftes og bliver lidt sjovere og lidt mere stejl.

 

Se de mange nye aktiviteter i 50 meter bassinet

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i den nye "gamle" svømmehal  Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer