Glæd dig! Til januar genåbner den "gamle" svømmehal med ny stil

Svøm i det nye 50 meter bassin, mens den 49 år gamle svømmehal i DGI Huset Vejle forvandles til et badelandsmekka med udspringstårn, ny rutsjebane og masser af aktivitetsmuligheder.

NY FORVENTET ÅBNINGSDATO

Da man er stødt på noget uventet betonarbejde, udsættes den forventede åbningsdato ca. 6 uger, så vi nu glæder os til at genåbne det nye "gamle bassin"  løbet af januar 2020.

Der er naturligvis åbent for svømmeklub og gæster i DGI Huset Vejles 50 meter bassin, mens den gamle svømmehal renoveres.

Det gamle bassin bliver til aktivitetsland

Ét- og tre-meter-vippen bevares og suppleres med et fem meter højt udspringstårn. Vipperne vil i modsætning til i dag altid været åbne. Der bliver også rig mulighed for at bruge kræfter, med en klatrevæg og klatretove ned fra loftet. Den gamle rutsjebane udskiftes og bliver lidt sjovere og lidt mere stejl.

Omklædningsrum bygges om etapevis

Vi har hidtil haft tre døre ind til henholdsvis damernes og herrernes omklædningsrum. Det ændrer vi til én dør til hver, og så renoverer vi omklædningsrummene etapevis. I bruserummet sætter vi en midtervæg op, så vi udnyttet pladsen og får næsten dobbelt så mange brusehoveder. Samtidig bliver der indrettet mellem fire og seks familieomklædningsrum. Det har længe været et stort ønske hos familier og forældre med handicappede børn.

 

Se de mange aktiviteter i 50 meter bassinet

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i den nye "gamle" svømmehal  Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer