Baby

Giv din baby en sund start på livet med træning og samvær!

I DGI Huset mødes mange mødre med babyer for at deltage på hold for baby eller den voksne. Vi har gode mulighed for at amme eller få varmt sutteflasken i microovn.
I vores lækre café kan I nyde en kop kaffe eller en sund salat alt imens der er mulighed for at diskutere "tigerspring", udfordringer og glæde ved det at have en lille ny i familien.


FAR på barsel!!!

Deltag på babymassage og / eller babymotorik. Få instruktion og samvær med dit barn, samtidig med at du møder andre fædre og mødre, som også nyder orlovs tilværelsen. 
Der er barnestole i caféen og altid mulighed for en frokost, kaffe eller andet efter deltagelse på hold. 


Babymassage
Lær at massere din baby!  Babymassage øger barnets kropsbevidsthed og kan bl.a. løsne spændinger, stimulere vejrtrækning, blodcirkulation, immunforsvar og fordøjelse samt lindre mavesmerter. Berøring stimulerer endvidere udvikling af talesprog, indlæring og motorik.  Børn i aldersgruppen 2 mdr. til 2 år kan være med. Medbring selv puslepude/-plade til dit barn samt et håndklæde.


Babymotorik 5- 12 mdr
Besøg vort sansemotoriske værksted hvor instruktøren står klar til at guide dig. Kom og leg med dit barn sammen med andre børn i alderen 5 -12 mdr. Vi laver et sansemotorisk værksted hvor babyer kan udforske og erfare verden. Al kontakt og leg styrker deres sanser og motorik og det er med til at udvikle dem og give dem glæden ved bevægelse.


Ovenstående aktiviteter tilmeldes fra gang til gang, enten på klippekort eller abonnement.

Har du endnu ikke et kunde / medlemsnr kan du oprette dig her, købe klipeller abonnement og tilmelde dig holdplanen.

 KØB HER

 


4 uger med baby stimuli - dette forløb udbydes adhoc 

Baby stimuli – 4 gange på et lukket forløb med masser af inspiration. Det ene forløb henvender sig til babyer 8 uger til 5 mdr. og det andet forløb målrettes 5-12 mdr. Det er vigtigt, at baby stimuleres hver dag for at udvikle sig optimalt.
 I en travl hverdag – ikke mindst i barselsorloven - kan det være svært at finde ro og fordybelse til at sætte sig ind i hvilke dagligdags øvelser, der vil give dit barn de bedste forudsætninger for optimal indlæring i opvæksten. Aranja Setnik, fysioterapeut sætter massage, berøring, syn og øvrig sansetræning på programmet. Du skal således blot selv møde frem med dit barn og sammen med andre forældre tage imod gode råd og oplevelser. 

Giv dig selv og dit barn nogle nære timer sammen. Husk at medbringe babydyne eller tæppe

Holdet betales særskilt og kan ikke bookes med klippekort eller abonnement.


Priser
Læs om priser og gyldighedsperiode her


Klik på se holdplan og vælg under Holdplan "Gravid, Mor & baby"

 

SE HOLDPLAN

 Har du endnu ikke et kunde/ medlemsnr kan du oprette og købe online her:

OPRET & KØB

 

 

 

 

 

 

 Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer