Få en personlig træner

Hvad kan en personlig træner hjælpe dig med?

At opnå en sundere livsstil, vægttab eller komme i bedre form er et spørgsmål om at sætte sig et mål, træffe de rigtige valg og føre dem ud i livet. For de fleste mennesker kan det virke meget uoverskueligt med vores travle og stressede hverdag, derfor kan det være nødvendigt med professionel vejledning for at komme i gang. Støtte og hjælp fra en personlig træner er simpelthen uundværlig. Du kan nå meget længere på kortere tid, hvis du får den rigtige hjælp og vejledning.


Fordelen ved at have en personlig træner
Mange har tendens til at stille for store krav til sig selv, og kan nemt miste motivationen netop på grund af det. Derfor er en af de væsentligste fordele ved at have en personlig træner, at du opnår bevidsthed og evne til at sætte ambitiøse - men fremfor alt et realistiske mål og delmål for din træning.

Med personlig træning får du det største udbytte på kortest mulig tid. Det er vigtigt, at din træning bliver tilrettelagt korrekt for at nå de resultater, du vil have samt undgå overtræning og skader. Du får en individuelt tilrettelagt træning og program, og vi sørger for, at din træning passer til dig og din hverdag. Vi tager højde for din livssituation og tager udgangspunkt i din nuværende fysiske form.


Sådan kommer du i gang

  • Send din forespørgsel - se nederst på denne side
  • Du kontaktes af den ansvarlige for vores personlige trænere og får oplyst, hvem vi kan tilbyde dig som personlig træner
  • Har du allerede købt de 5 klip, booker vi din tid til opstartssamtale med det samme når du bliver kontaktet. Opstartssamtalen ligger udover de 5 klip og den betaler du ikke ekstra for.
  • Hvis du endnu ikke har købt de 5 klip aftales tiden og du skal umiddelbart efter telefonsamtalen købe dine klip, for at du er sikret opstarts samtaletidspunktet

Til samtalen finder du og PT’eren frem til dine mål, du udfylder skemaer og I booker sammen minimum de første to timer.

Bookede tider kan senest frameldes 24 timer før, du framelder selv på booking systemet, og efterfølgende giver du din Personlige træner besked herom.

Pris
5 klip til 2.750 kr. 

Har du endnu ikke et kunde/ medlemsnr kan du oprette dig her.

Opret kunde

 Vi gør opmærksom på, at du i DGI Huset ikke kan medbringe din egen personlige træner, book i stedet en træner hos os. 


Sådan kommer du igang

Udfyld og send forespørgsel her


Når du er færdig med dit forløb

Efter afsluttet træningsforløb beder vi dig udfylde evalueringsskema, som du finder herLuk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer