PT´er Claudia Freitag

Har du brug for at blive personligt guidet imod dit mål, så kan Claudia være den rette for dig. Claudia er uddannet fysioterapeut, hvorfor hendes erfaring med genoptræning er stor. Dette både med en sportslig- skade- og ”sygdoms”- indgangsvinkel. Specielt stabilitetstræning har Claudia arbejdet meget med i en kombination med mobiliserende øvelser.


Claudia er uddannet kostvejleder hos Birgitte Nymann, hvorfor kost lige så vel som træning kan udgøre en del af din personlige vejledning. Her prioriteres ikke kalorie tælling, men derimod kostomlægning og bevidsthed omkring specifikke kost tiltag for at tilpasse dine mål. Så har du et mål om vægttab, er det aktuelt at kombinere træning med kostomlægning.

Til dagligt underviser Claudia i DGI-huset på mange forskellige hold, heriblandt Indoor cycling, Styrk dig, TRX, Easyline og Power pump med vægtstænger. Tidligere har Claudia været elite svømmer, hvorfor hun har stor interesse og erfaring med at vejlede i svømmeteknik. Claudia har en stor passion for, at motivere og presse en gæst til at yde lige den ekstra indsats, som det kan være svært at formå på egen hånd. Dette både fra et styrke- som et udholdenheds aspekt.


 Personlig interesse er hård cardio og udholdende styrketræning. Så hvis du er typen som har brug for ”pisken”, men også smilet, så vil Claudia imødekomme dig med sin ekspertise!


 

 

 

 

 

 

 

 

 Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer