PT' er Kasper Thorsager Jørgensen

Kasper optimerer din træning gennem god energi, høj faglighed og motivation!


Kasper er 28 år og er uddannet fitnessinstruktør, personlig træner og har en kandidat i idræt og sundhed fra Syddansk Universitet. Lige nu underviser Kasper på Hansenberg i Kolding på fitnessinstruktøruddannelsen, hvor der bl.a. bliver undervist i idræt, fysiologi og anatomi. Kasper har desuden flere års centerledererfaring og gennemført projektleder-kurser. Træningen i selskab med Kasper er autentisk, nede på jorden og med en pædagogisk og grundig formidling og instruktion, som sikrer dig høj sikkerhed og kropslig opmærksomhed. Som også uddannet folkeskolelærer og med en del års erfaring i fitnessbranchen er han specialist i træning i alle alders- og målgrupper.

Hos Kasper får du en helhedsorienteret personlig træning med fokus på sundhed og dit mentale velvære samt en specialist inden for sundhedsfremme, skadesforebyggelse, genoptræning og kropsholdnings-korrektion.

Med en cand.scient i idræt og sundhed får du den mest optimale og grundige træning, der vil sikre dig opnåelse af dine træningsmål og resultater, som vi i fællesskab opstiller og gennemfører. Undervejs vil du få træningssessioner med masser af humor, faglig variation og gode samtaler.


Kaspers træning vil indeholde alle slags fitnesselementer og redskaber som bl.a. konditionsmaskiner, bolde, elastikker, vægtstænger, håndvægte, måtter og kreative og alternative indspark.

Sammen med Kasper får du ydermere stor medbestemmelse, en nærværende og inspirerende livsstilsændring og lysten til at gøre noget aktivt og sjovt for dig selv og din krop nu og i fremtiden 😊


 

Kaspers hurtige facts:
- Speciale i skadesforebyggende træning og sundhedsfremme
- Speciale i muskelskeletbesvær og kropsholdning
- Speciale i konditions- (Aerob & anaerob) og styrketræning (Muskelopbygning, udholdenhed og styrke)
- Speciale i seniortræning og fitness for børn og unge
- Speciale i Indoor Cycling (Body Bike & FTP)
- Speciale i tilpasset idræt, træning og fysisk aktivitetLuk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer