Fitness

Velkommen til fitness og træning

DGI Husets ønske er, at du gennem hele livet har fokus på en sund og aktiv livsstil. Vi tilbyder en bred palette af aktiviteter for mange aldersgrupper og tror på at vores tilbud og dygtige instruktører vil motivere dig til regelmæssig træning.


Faciliteter

Fitness 
Køligt lokale med aircondition og på kredsløbsmaskinerne er der "havudsigt", hvor du kan følge aktiviteten i svømmehallen.
Vores gæster spænder over alle aldersgrupper og du bliver et del af et fællesskab.
Vi har mange motionister, men også eliteidrætsudøvere besøger os flittigt. 
Udstyret til styrketræning er af mærket Cybex  og kredsløbsudstyret er fra Lifefitness, Healthone & Keisser.
Derudover finder du 3 lidt anderledes, men meget effektfulde maskiner: Stairmax til trappetræning, Woodway The Curve til naturligt løb & Thorax træner - skiløb & helkropstræning.

Vi har 9 Easyline cirkeltræningsudstyr som også udbydes som holdtræning.


Holdtræning foregår i følgende forskellige lokaler

  • Cycling-salen med 34 Tomahawk IC7 cykler medwWatt målere- vist med Coach by colour systemet
  • Balancen og Pulsen med spejlvæg 
  • Spejlsalen med spejlvæg
  • Hal 5 med cement gulv og det helt rigtige rå look til Crossfitness 

Personale
Uanset, om du er til træning i fitnessmaskiner eller har lyst til at deltage på et eller flere af vores mange hold, kan du være sikker på at møde en fagligt kompetent, motiveret og engageret instruktør. Vi vil gerne hjælpe dig til at fastholde en sund træningsrytme og lægger stor vægt på at hjælpe dig med at finde din motivation. 


Er du ny i  fitness eller har brug for et nyt træningsprogram?
Personlig programlægning er for dig, som er godt i gang med din træning og har et specifik mål at træne efter-  eller ønsker hjælp til at sammensætte et nyt program. Prisen er 165 kr., som købes på et særskilt klip til 50 minutters gennemgang. Klippet er gældende i 30 dage. Køb klippet på nettet eller i receptionen og book tid på holdoversigten. Framelding skal ske senest 3 timer inden ellers mister du klippet.

 


Vi glæder os til at se dig i DGI Huset i Vejle! 

 Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer