Baby hold

Giv din baby en sund start på livet med træning og samvær!

I DGI Huset mødes mange mødre med babyer for at deltage på hold for baby eller den voksne. Vi har gode mulighed for at amme eller få varmt sutteflasken i microovn.
I vores lækre café kan I nyde en kop kaffe eller en sund salat alt imens der er mulighed for at diskutere "tigerspring", udfordringer og glæde ved det at have en lille ny i familien.


Baby må gerne tages med i fitness
I fitness må babyer i lift eller skråstol gerne medbringes - husk måske "ørebøffer" til den lille - der spilles musik!


Babysvømning
Babysvømning er en af de bedste gaver som du kan give dig selv og ikke mindst din baby. Babysvømning er med til at stimulere og fremme dit barns motoriske udvikling og at gøre det tryg i vandet. Giv dig selv og baby en intens og elskelig stund. Lektionens længde er på 30 min. som er afstemt i henhold til en babys indlærings niveau og dens evne til at holde varmen i vandet. I omklædningsrummet findes der skråstole og puslepuder, som du kan benytteI vores reception kan du købe badebleer. 

Tilmeld dig fra gang til gang med klippekort. Der er rift om pladserne så sørg for at booke i god tid. Du kan gratis deltage på mor i form på de dage, hvor du er tilmeldt babysvømning - og hvor der er mor i form på programmet.  Der trækkes klip for begge hold ved tilmelding, og du henvender dig i receptionen for at få godtgjort det ene klip. 


Babymassage

Lær at massere din baby!  Babymassage øger barnets kropsbevidsthed og kan bl.a. løsne spændinger, stimulere vejrtrækning, blodcirkulation, immunforsvar og fordøjelse samt lindre mavesmerter. Berøring stimulerer endvidere udvikling af talesprog, indlæring og motorik.  Børn i aldersgruppen 2 mdr. til 2 år kan være med. Medbring selv puslepude/-plade til dit barn samt et håndklæde.


 

 

4 uger med baby stimuli - dette forløb udbydes adhoc 

Baby stimuli – 4 gange på et lukket forløb med masser af inspiration. Det ene forløb henvender sig til babyer 8 uger til 5 mdr. og det andet forløb målrettes 5-12 mdr. Det er vigtigt, at baby stimuleres hver dag for at udvikle sig optimalt.
 I en travl hverdag – ikke mindst i barselsorloven - kan det være svært at finde ro og fordybelse til at sætte sig ind i hvilke dagligdags øvelser, der vil give dit barn de bedste forudsætninger for optimal indlæring i opvæksten. Aranja Setnik, fysioterapeut sætter massage, berøring, syn og øvrig sansetræning på programmet. Du skal således blot selv møde frem med dit barn og sammen med andre forældre tage imod gode råd og oplevelser. 

Giv dig selv og dit barn nogle nære timer sammen. Husk at medbringe babydyne eller tæppe

Holdet betales særskilt og kan ikke bookes med klippekort eller abonnement.


Priser
Læs om priser og gyldighedsperiode her


Klik på se holdplan og vælg under Holdplan "Gravid, Mor & baby"

 

SE HOLDPLAN

 Har du endnu ikke et kunde/ medlemsnr kan du oprette og købe online her:

OPRET & KØB

 

 

 

 

 

 

 Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer