Puls træning

Dance & Zumba
Dans dig glad og i god form. Når du danser styrker du dine knogler, din bevægelighed og dine led. Samtidig er det konditionsgivende fordi musik, dansetrin og en top motiveret instruktør naturligt får dig op på beatet. Timen starter med opvarmning og afslutter med cooldown og udstrækning. Kom frisk alle kan være med, der kræves ingen kendskab til dans.


Step basic
For dig, som kun har lidt eller ingen erfaring med stepbænken som ledsager til dansetimen. Timen opbygges med simple koreografier, hvor alle kan være med. Timen er vægtbærende konditionstræning og du for styrket koordination og balance. En glad dansetime på stepbænken med masser af sved, puls og stor smil.


Step let-øvede
Har du styr på de grundlæggende steptrin og elsker at tonse koreografier igennem, så er holdet lige dig. Timen opbygges af kendte og nye koreografier. Du får en super vægtbærende konditionstræning og styrket din koordination og balance.  En glad dansetime på stepbænken med masser af sved, puls og stor smil.


Pris
Du finder priserne her 


Klik på holdplanen  - og vælg hold: Dance' it, Zumba eller Step

HOLDPLAN

Har du endnu ikke et kunde / medlemsnr kan du oprette dig her, købe klip eller abonnement og tilmelde dig holdplanen.

 KØB HER

  Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer