Genoptræning & hensyntagende træning

Fyssens time - et hold hvor fysioterapeuten giver dig gode tips og vejleder dig til hensyntagende træning
Har du brug for at få inspiration og korrektion af din træning ? Måske for at forebygge skader, for at genoptræne eller for at optimere din krops funktioner. På dette hold er der plads til maks 10 personer, således at der kan tages hensyn til individuelle behov.
Starten af timen vil være individuel rådgivning og de sidste 20 minutter er fokustræning for alle.


Hensyntagende træning i varme 
Hensyntagende træning i varme er for dig, som har udfordringer i bevægeapparatet – såsom smerter i led og muskler. Er du plaget af gigt, er dit fokus genoptræning, har du problemer med knæ, skulder eller ryg, så kan dette hold være for dig.

Varme øger bevægeligheden, da varme er smertedæmpende. Lokalet er varmet op til ca. 35 grader og der trænes i infrarød varme. Medbring et håndklæde, som dækker hele måtten og husk skridsikre sokker og en drikkedunk med vand.


Stærk ryg
På holdet stærk ryg  fokuseres der på træning af ryggen herunder lænde-, bryst og nakkeregion. Kropsbevidsthed er også et vigtigt element i træningen, hvor det at træne balance og kunne kontrollere kroppen i bevægelserne prioriteres højt. Træningen er medhjælpende til både at forebygge og afhjælpe belastnings skader.


Privat undervisning på reformer-maskinen
Er du begrænset i dine bevægelser eller har du sporadiske ledsmerter? Reformer træning er effektiv træning til genoptræning efter skader i fx ryg, knæ, hofte og skuldre. Med private timer, opnår du et fokus på dine specielle behov og kan derved opnå en målrettet og fokuseret træning. Klik her for at indsende dine ønsker & behov til personlig træning i reformeren.


Priser
Læs om priser og gyldighedsperiode her


Klik på se holdplan og vælg under Holdplan "Hensyntagende træning" 

SE HOLDPLAN

 Har du endnu ikke et kunde/ medlemsnr kan du oprette og købe online her:

OPRET & KØB


 

 

 Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer