Indoor cycling

Tomahawk ICG cykler  med Coach By Colour - glæd dig til en fantastisk oplevelse på cyklen! 
På timerne anvendes coach by colour (CBC), som er en intuitiv måde at blive guidet i forskellige wattzoner, alt efter hvilken intensitet der ønskes. 


CBC - Coach by Colour - Wattzonerne angives i farver, hvilket gør det intuitivt at følge instruktørens coaching.
På timen refereres til forskellige wattzoner - alt efter hvilken intensitet - instruktøren ønsker der skal arbejdes efter. Disse wattzoner afsløres af computerens farver(CBC), som er beregnet ud fra dit eget FTP-tal. FTP er de maksimale watt du i gennemsnit kan træde på 60 min. FTP findes ved test eller estimat, som du finder i et skema i Cycling lokalet.
Du vil på de forskellige timer opleve instruktører som anvender Intelligent cycling, film eller blot ønsker at coache uden systemer. Instruktørerne vælger selv, hvilken undervisningsmetode de benytter.


 

CYCL CBC 60 MIN.
Indoor cycling er en sjov og motiverende motionsform som er effektiv for kondition og forbrænding - uden at der stilles krav til koordinationsevnen. På timen anvendes coach by colour (CBC), som er en intuitiv måde at blive guidet i forskellige wattzoner, alt efter hvilken intensitet der ønskes. 

Niveauet lægges således, at alle får en udfordrende træning uanset træningstilstand. Timen starter med en opvarmning på 8-12 min, hvorefter der veksles mellem interval- og udholdenhedstræning. Timen afsluttes med 5 minutters cool down og stræk. Gå glad fra timen med en følelse af, at du har ydet optimalt arbejde ud fra din dagsform!
Husk at medbringe håndklæde til sved og drikkedunk med vand. Cykelsko låner du gratis af os, du finder dem lige ved indgangen til cykelsalen


CYCL CBC 45 MIN.  "RIGTIG VOKSEN"
Er du én af dem, som ikke tør bevæge dig ind i et spinninglokale, fordi du i TV eller andetsteds har set mennesker pruste, stønne og hive efter vejret?  På denne time bruger vi tid på indstilling af cyklen og stræk til sidst.  På timen benyttes Coach by Colour  - et intuitivt system som fortæller dig, hvor godt /hårdt du arbejder.
Husk at medbringe håndklæde til sved og drikkedunk med vand. Cykelsko låner du gratis af os, du finder dem lige ved indgangen til cykelsalen.
Målgruppe: Alle både kvinder & mænd som har brug for en time, hvor der tages højde for éns alder. 


FTP  TEST - 30 MIN:
Find dit FTP tal - 25 minutters cykling 5 minutters test. FTP står for ’Functional Threshold Power’ og er betegnelsen for din funktionelle arbejdstærskel. Functional Threshold Power er det watt-gennemsnit, som der kan opretholdes over 60 minutters cykling uden at du bliver udmattet. Dit FTP-tal er udgangspunktet for udregning af de forskellige wattzoner. Derfor er det vigtigt at finde sit eget FTP-tal og dermed optimere sin træning i dagligdagen.
Efter 20- 25 minutters opvarmning udføres FTP testen hvor du gir' den max gas. Selve FTP-testen tager kun 5 minutter - men den rigtige opvarmning op til testen er vigtig.


CYCL CBC 90 MIN.
CYCL CBC 90 er for dig, som er fokuseret på at træne udholdenhed. På timen anvendes coach by colour (CBC), som er en intuitiv måde at blive guidet i forskellige wattzoner, alt efter hvilken intensitet der ønskes. Niveauet lægges således, at alle får en udfordrende træning. Vi starter med en opvarmning på 15-20 min., hvorefter der primært arbejdes ud fra et træningsfokus på udholdenhed med længere intervaller præget af hårdt vedholdende arbejde. Timen afsluttes med 5 minutters cool down og stræk. Gå glad fra timen med en følelse af, at du har ydet optimalt arbejde ud fra din dagsform.  

Timen er for dig, som er øvet på cyklen.
Husk at medbringe håndklæde til sved og drikkedunk med vand.
Cykelsko låner du gratis af os, du finder dem lige ved indgangen til cykelsalen.


CYCL Riders Bootcamp 60 min  
Til hver time præsenteres et emne/ tema for timen - og timen køres herefter. Som udendørs rytter vil disse temaer være velkendte, men du kan som almindelig motionist sagtens være med. En time med optimal fokus.


Priser på åbne hold
Køb online og book pladser med det samme.  

Læs om priser og gyldighedsperiode her


 

 

Klik på se holdplan og vælg under  Holdplan "Indoor cycling"

SE HOLDPLAN

 Har du endnu ikke et kunde/ medlemsnr kan du oprette og købe online her:

OPRET & KØB

 Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer