Indoor cycling

Tomahawk ICG cykler med Coach By Colour - glæd dig til en fantastisk oplevelse på cyklen! 
På timerne anvendes coach by colour (CBC), som er en intuitiv måde at blive guidet i forskellige wattzoner, alt efter hvilken intensitet der ønskes. 


Coach by Colour - Wattzonerne angives i farver, hvilket gør det intuitivt at følge instruktørens coaching.
På timen guides der efter wattzoner - alt efter hvilken intensitet - instruktøren ønsker, der skal arbejdes efter. Disse wattzoner afsløres af computerens farver(CBC), som er beregnet ud fra dit eget FTP-tal. FTP er de maksimale watt du i gennemsnit kan træde på 60 min. FTP findes ved test eller estimat, som du finder i et skema i Cycling lokalet.
Du vil på de forskellige timer opleve instruktører som anvender Intelligent cycling, film eller blot ønsker at coache uden systemer. Instruktørerne vælger selv, hvilken undervisningsmetode de benytter.


MOR'N Cycling - varighed 45 min 
En cykeltime hvor alle kan være med og få udbytte uanset dagsform.
Instruktøren guider og vejleder dig gennem timen, som er tilrettelagt efter kørsel i Watt-Zoner illustreret i farver, med indlagte pauser. Timen afsluttes med udstrækning.


Cycling 1  - varighed 45 min
Timen er for dig som er letøvet på cyklen. Du er allerede bekendt med cyklens computer og coach by colour (CBC) -en intuitiv måde at blive guidet igennem forskellige intensitets niveauer (WATT). Timen er allround opbygget, så du både kan vedligeholde eller forbedre din kondition, alt efter hvilken træningstilstand du er i. Du vil nemlig blive mødt af et træningsniveau, som er tilrettelagt efter, at alle kan være med uanset kondition. 

Timen starter med en opvarmning på 8-12 min. Herefter veksles mellem interval- og udholdenhedstræning af forskellig varighed og intensitet. Du introduceres for hele intensitets-skalaen på denne time, fra let til meget hård. Størstedelen af timen bliver guidet på moderat niveau, men du udfordres af højt niveau i kortere varighed undervejs. Du mødes igennem hele timen af indlagte pauser, passende til programmets formål om at forbedre din kondition. Timen afsluttes med 5 minutters cool down og stræk.
Gå glad fra timen med en følelse af, at du har ydet dit optimale ud fra din dagsform!
Husk at medbringe håndklæde til sved og drikkedunk med vand. Cykelsko låner du gratis af os, du finder dem lige ved indgangen til cykelsalen

Målgruppe: Nybegyndere & letøvede. Er du nybegynder og skal have hjælp til cykelindstillin/ computer mm så mød frem 10 minutter før timens start


Cycling 2 - varighed 60 min 
Timen er for dig som er øvet på cyklen. Du er bekendt med cyklens computer, coach by colour (CBC) -en intuitiv måde at blive guidet igennem intensitets niveauer (WATT)- og dit FTP. Timen er opbygget ud fra formålet om, at forbedre din kondition og give dig en udfordrende træning. Du vil nemlig blive mødt af et træningsniveau, som er tilrettelagt efter, at hårdt arbejde og sved går hånd i hånd.

Timen starter med en opvarmning på 8-12 min. Herefter veksles mellem interval- og udholdenhedstræning af forskellig varighed og intensitet. Du introduceres for hele intensitets-skalaen på denne time, fra let til meget hård. Men størstedelen af timen bliver guidet på et niveau, som ligger over moderat. Du opfordres og presses til at yde dit bedste med din dagsform. På denne time mødes du sparsomt af pauser, der er tilrettelagt nøje efter programmets udformning. Timen afsluttes med 5 minutters cool down og stræk.
Gå glad fra timen med en følelse af, at du har arbejdet hårdt, været udfordret, men følt dig godt guidet til at yde dit optimale.
Husk at medbringe håndklæde til sved og drikkedunk med vand. Cykelsko låner du gratis af os, du finder dem lige ved indgangen til cykelsalen

Målgruppe: Letøvede og øvede


Senior cycling - varighed 45 min 
Er du én af dem, som ikke tør bevæge dig ind i et spinninglokale, fordi du i TV eller andetsteds har set mennesker pruste, stønne og hive efter vejret?  På denne time bruger vi tid på indstilling af cyklen og stræk til sidst.  På timen benyttes Coach by Colour  - et intuitivt system som fortæller dig, hvor godt /hårdt du arbejder.

Husk at medbringe håndklæde til sved og drikkedunk med vand. Cykelsko låner du gratis af os, du finder dem lige ved indgangen til cykelsalen.
Målgruppe: Alle både kvinder & mænd som har brug for en time, hvor der tages højde for éns alder. 


FTP  TEST - 30 MIN:

Find dit FTP tal - 25 minutters cykling 5 minutters test. FTP står for ’Functional Threshold Power’ og er betegnelsen for din funktionelle arbejdstærskel. Functional Threshold Power er det watt-gennemsnit, som der kan opretholdes over 60 minutters cykling uden at du bliver udmattet. Dit FTP-tal er udgangspunktet for udregning af de forskellige wattzoner. Derfor er det vigtigt at finde sit eget FTP-tal og dermed optimere sin træning i dagligdagen.
Efter 20- 25 minutters opvarmning udføres FTP testen hvor du gir' den max gas. Selve FTP-testen tager kun 5 minutter - men den rigtige opvarmning op til testen er vigtig.

Målgruppe: Letøvede & øvede


CYCL Riders Bootcamp 60 min  Til hver time præsenteres et emne/ tema for timen - og timen køres herefter. Som udendørs rytter vil disse temaer være velkendte, men du kan som almindelig motionist sagtens være med. En time med optimal fokus.

Målgruppe: Letøvede & øvede


Priser på åbne hold
Køb online og book pladser med det samme.  

Læs om priser og gyldighedsperiode her


Klik på se holdplan og vælg under  Holdplan "Indoor cycling"

SE HOLDPLAN

 Har du endnu ikke et kunde/ medlemsnr kan du oprette og købe online her:

OPRET & KØB

 Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer