Stabilitet & Styrke

Stor bold
Et hold for dig, der ønsker at træne din mave, balance og koordination. Vi arbejder på den store bold hele timen og arbejder primært med mave- og rygmuskulaturen. Holdet er både for dig, som gerne vil træne din balance og opnå flad mave, og for dig som har skader - det være sig fx. nakke- eller knæskader. Der vil være øvelser for alle og på alle niveauer.


Pilates
Funktionel træning som skaber balance, styrke, smidighed, udholdenhed og stabilitet i musklerne omkring rygsøjlen. Centret af kroppen danner kropsstammen og det er herfra alle andre bevægelser udgår i arme og ben. Adhoc med redondobolde & foamroller.


Stærk ryg - pilates baseret træning
Der fokuseres på træning af ryggen herunder lænde-, bryst og nakkeregion. På timen indgår også øvelser som retter sig mod andre dele af kroppen eks. skuldre, hofter og knæ. Træningen er medhjælpende til både at forebygge og afhjælpe belastningsskader. Kort sagt en træning alle bør være med til.


Styrk dig
Styrketræning gør dig stærkere, hurtigere og øger din forbrænding døgnet rundt. Der veksles mellem brug af forskellige småredskaber og egen kropsvægt.
Vel mødt til en time med masser af variation, sved og fællesskab.


Stram op
Stram op er en time bygget op omkring styrkeøvelser med mange gentagelser. Du træner således din muskeludholdenhed og øger din forbrænding. Der fokuseres på opstramning og toning af kroppens muskler. Der arbejdes med egen kropsvægt, håndvægte, elastikker, bodybars samt stepbænke. Timen starter med opvarmning og afsluttes med cool down. 


TRX
TRX er en Navy inspireret træningsform, som alle har stor glæde af. De justerbarer remme som hænger ned fra loftet, giver dig mulighed for at træne med egen kropsvægt på en genial måde. På timen kombineres stabilitetstræning, balance og smidighed igennem et højintensivt træningspas. Alle kan være med, det er let at justere sværhedsgraden til lige netop dig!


 Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer