Træning efter fødsel

Har du lige født og ønsker at komme i form efter fødslen?

I DGI Huset kan du deltage på åbne hold for nybagte mødre, hvor babyer er velkomne. Du kan tilmelde dig på klippekort eller abonnement på de uger / ugedage, som passer  i dine planer.


Mor i form
Ønsker du efter din graviditet at stramme kroppen op og forbedre din kondition? Timen vil både bestå af muskeltræning for kroppens store muskelgrupper og pulstræning, der både forbedrer din kondition og fedtforbrænder. Det er sikkert at starte 6-8 uger efter en ukompliceret fødsel, men vi anbefaler, at du har været til efterfødsels-check hos lægen. Dit barn er velkomment på holdet, og du kan gå til og fra øvelser efter behov.


Reformer moms
Reformeren er den mest fantastiske maskine til at genoptræne kroppen efter fødslen. Graviditet og fødslen skaber ubalance i kroppen og vi arbejder på at genopbygge muskulaturen og har fokus på bækkenbunden og balancen.  På reformer maskinen kan denne træning udføres meget målrettet mod dit individuelle behov - uanset det niveau du befinder dig på. Det er sikkert at starte 6-8 uger efter en ukompliceret fødsel, men vi anbefaler, at du har været til efterfødsels-check hos lægen.  Vi glæder os til at se dig og din baby til denne fantastiske træning, og vi har sørget for en kravlegård til specielt aktive babyer:-).

 

Priser

Læs om priser og gyldighedsperiode her


Klik på se holdplan og vælg under Holdplan "Gravid, mor & baby" 

SE HOLDPLAN

 Har du endnu ikke et kunde/ medlemsnr kan du oprette og købe online her:

OPRET & KØB


 

 

 

 Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer