Yoga

Yoga er for alle
Måske har du et indre billede som viser at Yoga er for personer som er specielt smidige eller har kendskab til meditation/ mindfullnes? Der er ikke tilfældet hos os. Vores holdplan giver mulighed for alle! 
I DGI Huset kan du veksle mellem mange forskellige hold om ugen på alle ugens 7 dage - både med og uden varme.  


Ny i yoga- universet?
Har du ikke prøvet yoga før, kan vi anbefale dig at deltage på Basic Yoga.  Du behøver ikke være specielt smidig for at få glæde af yogahold. Fordybelsen og udstrækning af kroppen påvirker både dit sind og din fysik på en helt unik måde. Du kan flekse mellem hele holdplanen og behøver således ikke lægge dig fast på bestemte ugedage eller tidspunkter.

Du må meget gerne medbringe din egen Yogamåtte - eller du kan låne hos os i DGI Huset.


Hatha Yoga 50 min
Hatha yoga dækker over den fysiske yogapraksis, og langt de fleste yogaformer, der bliver undervist i vores del af verden, falder under den overordnede kategori "Hatha yoga". Hatha yoga bliver dog ofte brugt til at beskrive en simpel, basic yogapraksis, der indeholder klassiske yogastillinger, meditation og åndedrætsøvelser - oftest udført i et roligt tempo med pauser mellem stillingerne. Fokus i Hatha Yoga er typisk på at udføre de klassiske stillinger korrekt og efter kroppens kunnen. Ha betyder 'sol' på Sanskrit og tha betyder 'måne'. Sanskrit er det oldindiske sprog. Hatha repræsenterer dualiteterne i livet - yin og yang, maskulin og feminin, mørke og lys. Hatha Yoga forsøger at balancere disse modstående kræfter.


Basic Yoga 50 minutter
Dette hold er for begyndere og letøvede. Vi arbejder med de klassiske yogastillinger og solhilsner. Ved hjælp af et roligt flow af enkle og genkendelige overgange, oparbejder vi sværhedsgraden på stillingerne, i et tempo, så alle kan være med. Der er fokus på styrke, stabilitet og udholdenhed, og så kommer fleksibiliteten ofte som en "bivirkning" - du kan altså sagtens være med, selvom du ikke kan nå dine tæer. 


Yoga for mænd - og kun for mænd:-)
På timen er der fokus på de muskeltrænende yogaøvelser og smidiggørende øvelser. Er du boldspiller, cykelrytter eller løber du i din fritid, så er dette holdet for dig.
Holdet er tiltænkt mænd, som efter yogatimen gerne vil have en god oplevelse af at have brugt kroppen og samtidig opnå velvære og sundhed såvel fysisk som mentalt.

Alle mænd + 18 år er velkomne uanset om man har prøvet yoga før eller ej.


PowerYoga - 50 minutter
Power yoga er en dynamisk yogaform, hvor yogastillingerne kædes sammen i sekvenser og derved opleves som powerful. Der tages udgangspunkt i de klassiske stillinger og solhilsner, der skaber styrke, stabilitet og forbedrer kredsløbet. Der afsluttes med dybe stræk, som beroliger og øger smidigheden i kroppen, og en guidet savasana/afspænding. 
En time for alle med lidt eller meget yogaerfaring.


Yin Yoga - 50 minutter eller  90 minutter
Yin yoga er en stille meditativ yogaform, hvor vi forsøger at give slip på så meget muskelaktivitet som muligt og i stedet arbejder med at strække bindevæv og led samt løsne blokeringer i kroppens energibaner. Det sker ved passive stræk, som holdes i længere tid. Yin yoga er for alle. 
Husk varmt tøj og sokker. Måtter, yogablokke, tæpper og puder forefindes i lokalet.


Mindfull Yoga 50 & 90 minutter
Mindfull yoga er en blanding af blid Hatha yoga og bevidst nærvær. På mindfull yoga timen inviteres der til ekstra opmærksomhed på dit åndedræt, på dine kropsfornemmelser og til dit sind. Der afsluttes med bodyscan.
Husk varmt tøj og sokker. Måtter, yogablokke, tæpper og puder forefindes i lokalet.


Ønsker du at træne i varme? - Se beskrivelser af vore hot Yoga hold her 


Ønsker du pilates eller træning på stor bold? - se beskrivelserne her


Læs om priser og gyldighedsperiode her


Klik på se holdplan og vælg under Holdplan "Yoga & pilates" 

Se holdplan

 Har du endnu ikke et kunde/ medlemsnr kan du oprette og købe online her:

Opret & køb

 

 Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer