Træning i fitness eller på hold. Senior blid Yoga, Senior cycling, senior gymnastik, Senior Styrk dig

Senior cirkeltræning - 50 minutter
Senior cirkeltræning - hensyntagende cirkeltræning i EasyLine maskiner. Efter opvarmning er der målrettet træning både for puls og styrke. Alle kan være med, der tages højde for den enkeltes fysiske niveau.
Vel mødt til en god allround time.


Senior Cycling - 45 minutter
Er du én af dem, som ikke tør bevæge dig ind i et spinninglokale, fordi du har seteller hørt om mennesker som pruster, stønner og hiver efter vejret?  Så prøv senior cykling og find ud af hvor fantastisk en træning det er for dig som senior. På denne time bruger vi tid på at indstille af cyklen og stræk til sidst.  På timen benyttes Coach by Colour  - et intuitivt system som fortæller dig, hvor godt /hårdt du arbejder.
Husk at medbringe håndklæde til sved og drikkedunk med vand. Cykelsko låner du gratis af os, du finder dem lige ved indgangen til cykelsalen.
Målgruppe: Alle både kvinder & mænd som har brug for en time, hvor der tages højde for den enkeltes fysik.


Senior Styrk dig!
Ved styrketræning forbedrer du både din muskelstyrke, dine ledbånd, dine sener og koordination, så risikoen for at falde og få skader senere i livet minimeres. Styrketræning gør dig stærkere, hurtigere og øger din forbrænding døgnet rundt. Der veksles mellem brug af forskellige småredskaber og egen kropsvægt. Vel mødt til en time med masser af variation, sved og fællesskab, hvor der tages højde for den enkeltes fysik.


Senior gymnastik
Senior gymnastik er målrettet træning, hvor der tages højde for de udfordringer, man kan opleve med alderen. Efter en grundig opvarmning får du en træning for hele kroppen i form af kredsløbs- og muskeltræning, samt træning af balance og stabilitet. Timen varieres med forskellige småredskaber, træning med egen kropsvægt og små sjove aktiviteter, som hjælper til med at holde hjernen frisk og ung. Der vil altid være grundig stræk og afspænding, og musikken er tilpasset holdet. Du får en alsidig træning der er med til at holde din krop i god stabil form. 


Senior blid yoga - 60 minutter
Senior Yoga er Blid Hatha Yoga. Er du kommet op i årene, og ønsker du en blid yogaform, som tager hensyn til lige netop din krop, er dette holdet for dig. I undervisningen tages der højde for eventuelle skavanker og udfordringer. Timerne opbygges således, at du får trænet muskelstyrke, bevægelighed og balance og der afsluttes med 10 minutters kropsafspænding. Alle kan være med, også dig som aldrig har prøvet Yoga før.


Senior Golffitness
Funktionel golftræning for seniorer. Få mere ud af dit golfspil! Vi arbejder med styrketræning, balance bl.a. med stor bold, bevægelighedstræning, mental træning og udstrækning.En god allroundtime hvor alle kan være med.


 

 Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer