Senior blid Yoga, Senior cycling, senior gymnastik, Senior Styrk dig, Golf fitness, Senior cirkeltræning

På holdplanen har vi en række hold hvor træningen er tilrettelagt seniorer

Senior gymnastik
Senior gymnastik er målrettet træning, hvor der tages højde for de udfordringer, man kan opleve med alderen. Efter en grundig opvarmning får du en træning for hele kroppen i form af kredsløbs- og muskeltræning, samt træning af balance og stabilitet. Timen varieres med forskellige småredskaber, træning med egen kropsvægt og små sjove aktiviteter, som hjælper til med at holde hjernen frisk og ung. Musikken er tilpasset holdet og der afsluttes altid med grundig stræk og afspænding. Du får en alsidig træning der er med til at holde din krop i god stabil form.

Senior Styrk dig! 
Ved styrketræning forbedrer du både din muskelstyrke, dine ledbånd, dine sener og koordination, så risikoen for at falde og få skader senere i livet minimeres. Styrketræning gør dig stærkere, hurtigere og øger din forbrænding døgnet rundt. Der veksles mellem brug af forskellige småredskaber og egen kropsvægt. Vel mødt til en time med masser af variation, sved og fællesskab, hvor der tages højde for den enkeltes fysik. 

Senior blid yoga
Blid Hatha Yoga - et velegnet hold for seniorer. 
Er du kommet op i årene, og ønsker du en blid yogaform, som tager hensyn til lige netop din krop, er dette holdet for dig. I undervisningen tages der højde for eventuelle skavanker og udfordringer. Timerne opbygges således, at du får trænet muskelstyrke, bevægelighed og balance og der afsluttes med 10 minutters kropsafspænding.
Alle kan være med, også dig som aldrig har prøvet Yoga før.

Senior cirkeltræning
Senior cirkeltræning - hensyntagende cirkeltræning i EasyLine maskiner.
Har du brug for hensyntagende undervisning?
Ønsker du at træne sammen med andre ældre?
Efter opvarmning er der målrettet træning både for puls og styrke. Vel mødt til en god allround time.

Senior Golf fitness
Funktionel golftræning for seniorer. Få mere ud af dit golfspil! Vi arbejder med styrketræning, balance bl.a. med stor bold, bevægelighedstræning, mental træning og udstrækning. En god allroundtime hvor alle kan være med. 

Senior cycling
Er du én af dem, som ikke tør bevæge dig ind i et spinninglokale, fordi du i TV eller andetsteds har set mennesker pruste, stønne og hive efter vejret? På denne time bruger vi god tid på indstilling af cyklen og stræk til sidst.  Vi cykler til god musik i en halv time og kun du bestemmer, hvor hårdt det skal være at cykle. På timen anvendes Coach By Colour - en intuitiv måde - at guide dig undervejs på timen. 

ANDRE HOLD SOM KAN ANBEFALES
Vi kan varmt anbefale en række andre hold, hvor alle er velkomne, se listen herunder. På disse hold er der mulighed for specielle hensyn.

  • Stærk Ryg hold
  • Yoga
  • Pilates & stor bold
  • Dance it & Zumba
  • Barre fitness
  • Reformer

Pris
Du finder priserne her 


Klik på holdplanen- under "Alle grupper" vælger du "5. Senior"

HOLDPLAN

Har du endnu ikke et kunde / medlemsnr kan du oprette dig her, købe klip eller abonnement og tilmelde dig holdplanen.

 KØB HER

 Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer