Træn i fitness

Træning i fitness maskiner er særdeles velegnet for seniorer.

Har du balanceproblemer eller funktions udfordringer er maskiner også en god løsning. Du kan træne målrettet, samtidig med, at du får hjælp og støtte i maskinerne.

I september & oktober måned tilbyder vi - uden ekstra betaling - gennemgang af maskinerne, hvordan de fungerer og hvad du kan få ud af at træne i maskinerne. Spørg i receptionen hvornår der er gennemgang af maskiner næste gang og mød frem med gyldigt abonnement eller klip.

Ønsker du at få udarbejdet et program som er skræddersyet til dig, dine ønsker og udfordringer kan du betale særskilt for dette. 165,- kr.

Sundhedsstyrelsen
Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle mennesker udfører fysisk aktivitet 30 minutter dagligt. Anbefalingen er, at alle mennesker to gange om ugen udfører fysisk aktivitet med høj intensitet i mindst 20 minutter. Aldersgruppen 65 år+ skal derudover træne balance og udføre udstrækningsøvelser.
Se hele Sundhedsstyrelsens anbefaling om fysisk aktivitet til mennesker 65+ år i guidens Vidensgrundlag.


Pris for træning kun i fitness
Eksempel: Deltid inden kl 15 f. eks: 1 md 195,- kr. eller 6 mdr. 900 kr., se alle priser her

Kan du lide at træne på hold med andre seniorer?
Læs mere her om vores seniorhold her

Har du lyst til at komme igang med det samme?

OPRET &  KØB HER

 

 

 

 

 

 

 Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer