8 x Ashtanga Yoga

8 uger med Ashtanga yoga

Dette 8 ugers forløb er for dig, som vil prøve og vide mere om Ashtanga yoga.


Ashtanga yoga er en dynamisk og fysik yoga, hvor stillingerne er sat sammen i en fast sekvens. Stillingerne udføres i et flow kombineret med vejrtrækning. 
Vi laver den første Ashtanga serie i en modificeret udgave således alle kan være med - og alle bliver udfordret! Du bliver ligeledes introduceret til vejrtrækningen og vinyasa flowet.

Ved at gentage de samme øvelser fra gang til gang, vil du naturligt opleve en progression i din yoga-praksis.


Hvem kan deltage?
Holdet er for dig, der har dyrket yoga, du kender en solhilsen og måske enkelte basis stillinger, men du har endnu ikke prøvet Ashtanga yoga.


Hvornår
Torsdage kl. 19.30- 20.30
Første undervisning torsdag den 26.9, sidste undervisning torsdag den 21.11 - ingen undervisning i uge 42 ( efterårsferien)


Underviser: Rikke Klinkby, uddannet yogalærer fra "Yoga Here and There" - 200 timers multistyle uddannelse i Hatha, Ashtanga og Vinyasa yoga. ( svarende til yoga alliance YTT200)


Pris: 525,- kr.


 Har du endnu ikke et kunde/ medlemsnr kan du oprette dig online og købe med det samme. Der er begrænsede pladser, først til mølle

Opret og køb her 

 

 Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer