Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Teenz SvømmeCamp (13-16 år)

SvømmeCampen er et tilbud til unge mellem 13 og 16 år, som er vilde med vand og fysisk aktivitet.

Instruktørerne vil planlægge ugens fede aktiviteter i og uden for vandet, der vil variere mellem almindelig svømmeundervisning, livredning, dykning, men også saunagus og crossfit. 1,5 - 2 timer vandaktivitet pr. dag. Derudover vil vi udnytte DGIhusets lækre faciliteter, og anvende springbassinet, hvor vi blandt andet skal hoppe fra 5 meter vippe og lære en masse tricks.

Der skal medbringes følgende hver dag på Campen: Badetøj, 2 håndklæder, T-shirt, shorts/træningstøj og indendørs sko - tilpasset vejret, da vi også har udendørsaktiviteter hver dag, udendørssko, stor madpakke, drikkedunk, solcreme og kasket.

Der holdes en god frokostpause, og afslutter hver dag med at evaluere dagen. Der vil være mulighed for at tilkøbe DGI husets frokost, som er super ernæringsrigtig mad til børn og unge der dyrker masser af aktiviteter i løbet af ugen. Du får en sandwich eller pastasalat + frugt og juice, friskt og lækkert til dagen.

Se lignende begivenheder
Gå til begivenheder

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.