Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Yin Yoga

Se holdplan

Yin Yoga sætter hverdagen på pause

Yin yoga er en stille meditativ yogaform, hvor du arbejder på at give slip på så meget muskelaktivitet som muligt, og i stedet arbejder med at strække bindevæv og led samt løsne blokeringer i kroppens energibaner. Med dybe stræk, og liggende stillinger, der holdes i lang tid, får du mulighed for at give helt slip i krop og sind, reducere stress og få større vitalitet. Gennem en hvilen ind i yogastillingerne, beroliges og afspændes kroppen samt nervesystemet. Yin fokuserer mere på væren end på gøren, og giver mulighed for en dybere kontakt med dig selv og din indre ro. Den dybe afspænding, som stillingerne skaber, virker harmoniserende på krop og sind. Yin Yoga er for alle - også nybegyndere

Find hold

Web Yoga Shutterstock 713186644 (1)

Kendetegn for Yin Yoga

◻️   Roligt tempo

◻️   Holder stillingerne mellem 3-5 min. 

◻️   Dæmpet belysning

 

Find hold

Rart at vide

Hvad er niveauet?

På Yin Yoga er både mænd og kvinder varmt velkomne. Yin Yoga udføres i et roligt tempo, hvor stillingerne holdes mellem 3-5 minutter. Er du ny, kan du sagtens være med.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig Yin Yoga via vores hjemmeside eller App "DGI Huset Vejle". Tilmelding er nødvendigt.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 60 eller 90 minutter, hvor du er i dyb kontakt med hele kroppen. Hvor lang tid timen tager fremgår ved tilmelding på holdplanen.

Hvad skal jeg medbringe?

Mød op i behageligt tøj og medbring din drikkedunk. Har du egen måtte, så snup den med under armen.

Inspiration til dig

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.