Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Ud af hovedet,
ned i kroppen

”Den der ser udad drømmer, den der ser indad vågner”

I en hverdag, der til tider er hektisk, og hvor vi kan føle os pressede og overvældede af ting der skal gøres - er det vigtigt at kende til veje til at komme ud af hovedet og ned i kroppen, hvis vi skal finde ro. Når vi føler os pressede og kommer ud af balance kan vi over tid opleve at uro, stress, dårlig søvn, smerter, dårlig fordøjelse, angst eller depression begrænser os i at leve livet, som vi gerne vil. På Ud af hovedet, ned i kroppen får du redskaber til at vende blikket og din opmærksomhed indad, væk fra hovedet og ned i kroppen, så du forbedrer din kropskontakt og opnå et liv i bedre balance.

 Book forløb

IMG 0539

Dérfor skal du med

◽️ Få værktøjer til at finde din indre ro.

◽️ Få konkrete øvelser til at give slip. 

◽️ Få styr på åndedrætsteknikker, som bidrager til din sundhed og dit velbefindende både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

 Book forløb

IMG 0536

Underviser, Rikke Høst Danielsen

"De sidste seks år har jeg både professionelt og personligt arbejdet med veje til at skabe ro som modvægt til en hverdag, der til tider er hektisk og hvor vi kan føle os pressede og overloadede af informationer. Mit mål er at give dig redskaber til at skabe bedre balance mellem det sympatiske nervesystem, der holder dig i gang og i aktivitet, og det parasympatiske nervesystem der sørger for, at du er i ro, heler og restituerer.

Jeg er uddannet Åndetrætsterapeut, certificeret TRE Provider (Tension and Trauma Releasing Exercises), Yin Yoga-, Yoga Nidra- og Qigong instruktør. I mine sessioner kombinerer jeg de forskellige metoder og tilgange for at skabe ro i krop og sind og opnå frit flow af energi i kroppen."

 Book forløb

IMG 0545

6 ugers forløb

Opstartsdatoer 2024

30. september. Vi mødes hver mandag i spejlsalen kl. 9.30-11.00.

Intropris: 449,-
Fremgår forløbet ikke i bookingsystemet, er det udsolgt.

 Book forløb

Rart at vide

Hvad er niveauet?

Undervisningen er for alle. Det kræver blot, at du er interesseret i at dykke ned i din krop.

Hvad skal jeg gøre inden?

Book forløbet her på siden – gerne i god tid, da vi max har plads til 16 deltagere på forløbet. Tilmelding er nødvendig.

Hvor lang tid tager forløbet?

Du kan se frem til 90 minutter, hvor du får skabt ro i kroppen og hovedet.

Hvad skal jeg medbringe?

Kom i tøj, som du kan bevæge dig frit i, husk at medbringe en drikkedunk.

Inspiration til dig

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.