Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Cross Fitness

Se holdplan

Crossfitness Fra Dennis

Hvad er Cross Fitness?  

Denne time er fokuseret funktionel træning, med skiftende puls og styrke øvelser. Vi bruger redskaber som vægtstænger, kettlebells tunge bolde, slæder, reb og egen kropsvægt. Oftest er intensiteten skruet i vejret med små pause indlagt. Timen kan være opdelt i 1, 2  eller 3 små træninger, hvor der ”kæmpes” mod tiden og/eller gentagelser indenfor en given tidsramme. Du får en grundig introduktion i øvelserne og vi har naturligvis fokus på, at det er vigtigt at lytte efter kroppen og have korrekt teknik, så vi ikke kommer til skade.
Kort sagt god træning, sved, brøl, drøn og aktion.

Denne træningsform er for alle, der har lyst til en god, effektiv træning. Du kan altid skalere tempo, vægt og gentagelser, så det passer til din form.


Se holdplan

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.