Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Efterfødselstræning

4 ugers forløb

Kom godt og sikkert fra start

Som nybagt mor er du måske i tvivl om, hvordan du starter din træning på en hensigtsmæssig måde, efter den pragtpræstation en graviditet og fødsel i sandheden er. Kom godt og sikkert fra start på vores populære 4 ugers efterfødselsforløb, som har til formål at styrke din krop, så du igen er klar til en aktiv hverdag. Vi har stor fokus på træning af bækken, mave og ryg. På forløbet styrker vi din krop indefra og ud. Du vil på forløbet blive guidet i, hvad du skal være opmærksom på ved eksempelvis delte mavemuskler, og hvordan du passer godt på dig selv med naturligt mange løft og en baby på armen. 

COLOURBOX1260813 Baby Mor

Oplev med efterfødselstræning

◽️  En tryg start på din træning  

◽️  Følelsen af at gøre noget for sig selv 

◽️  Stort fællesskab med andre mødre 

 

 Book forløb

Velkommen til mor & baby

Giv din baby en sund start på livet med træning og samvær med andre. I DGI Huset Vejle mødes mange mødre med deres babyer for at deltage på hold eller forløb. Vi har god plads og rolige omgivelser, hvor baby kan ammes eller få varmet sutteflasken i microovn. I vores hyggelige café kan I nyde en kop kaffe eller en sund salat, alt imens der er mulighed for at snakke om "tigerspring", glæde og udfordringer, ved det at have en lille ny i familien.

 

 Book forløb

Babystimuli 52849315 Ml

4 ugers efterfødselsforløb

Vi mødes på mandage kl. 10.00-10.50. 

Opstartsdatoer 2024
22. januar.
18. marts.
6. maj.   

Pris: 395,-

Praktisk
Der er naturligvis god plads til baby i salen, og barnevognen kan parkeres inde i huset under trappen ved receptionen.

Vi glæder os til at møde dig!

De bedste hilsner 
Underviser og fysioterapeut, Mette & DGI Huset Vejle 

 

 Book forløb

Rart at vide

Hvad er niveauet?

På efterfødselsforløbet starter vi stille og roligt ud, og du kan med garanti følge med på holdet. Vi er et lille hold, hvilket gør, at vi møder dig i dit udgangspunkt.

Hvad skal jeg gøre inden?

Alle kan deltage, og det er sikkert at starte 6-8 uger efter en ukompliceret fødsel, men vi anbefaler, at du har været til efterfødselscheck hos din læge. Book forløbet her på siden. Tilmelding er nødvendigt.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 50 minutter, hvor vi kommer omkring en række øvelser, som er målrettet mødre, der netop har gennemgået en graviditet.

Hvad skal jeg medbringe?

Mød op i behageligt tøj - så står vi klar med resten.

Inspiration til dig