Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Hot Yoga

Se holdplan

Hot Yoga skærper dine sanser

Hot Yoga er bygget op om de klassiske Hatha Yogaøvelser. Yogaøvelserne udføres i et tempo, hvor du får tiden til at fordybe dig i stillingen, så du mærker din krop og åndedrættet. Sveden pibler fra huden, sanserne og opmærksomhed skærpes. Hot Yoga er intens træning for dig, som ønsker at opbygge kroppens styrke, smidighed og balance. En time for alle, som har lidt eller meget erfaring i yoga. Har du aldrig prøvet yoga, anbefaler vi, at du deltager på Hatha Yoga uden varme først.

 

Find hold

Web Yoga Shutterstock 713186644 (1)

Kendetegn for Hot Yoga

◽️  Rolig yogaform

◽️  Stille pause mellem yogastillingerne

◽️  Udføres i 37° graders infrarød varme

◽️  Bygger på øvelser fra Hatha Yoga

 

Find hold

Hvorfor infrarød varme?

På Hot Yoga er holdsalen opvarmet til 37 grader med infrarøde lamper. Den infrarøde varme giver dig en rar dyb varme. Den dybe varme i muskler, sener, og led hjælper dig i din træning og giver et større træningsudbytte. Undervejs i timen vil du opleve langt større fleksibilitet og smidighed, som gavner dig i yogastillingerne. Langt de fleste har fornøjelse og gavn af varmen og kan sagtens håndtere det. Er du i tvivl, om du kan klare varmen, så indtag en plads i siderne af lokalet, hvor der er knap så varmt.

 

Find hold

Rart at vide

Hvad er niveauet?

Hot Yoga udføres i et roligt tempo i 37 grader. Hvis du er helt ny, anbefaler vi, at du starter med yoga under normale temperaturer, før du giver dig i kast med den varme form for yoga.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig Hot Yoga via vores hjemmeside eller App "DGI Huset Vejle". Tilmelding er nødvendigt. Derudover anbefaler vi, at du drikker ekstra godt med vand i timerne op til.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 60 minutter, hvor du er i kontakt med hele kroppen.

Hvad skal jeg medbringe?

Mød op i behageligt tøj og medbring din drikkedunk samt et håndklæde. Har du egen måtte, så snup den med under armen.

Inspiration til dig