Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Book en bane

Badminton og pickleball

Se holdplan

Tid til en dyst?

Invitér familie, venner, naboen eller kollegaerne med til en sjov dyst på én af vores 44 badmintonbaner. Det er muligt at leje ketsjer og bolde til både badminton og pickleball i vores receptionen. Når du ankommer til huset, skal du henvende dig i receptionen og blive ankomstregistreret. Her får I oplyst hal og omklædning. Opsætning og nedtagning af net sørger I selv for - det er heldigvis nemt og enkelt. 

Badminton

Badminton er en kendt og elsket ketsjersport, med høj puls og masser af fart, hvor I kan spille 2 eller 4 spillere - single og double. Formålet med spillet er at slå fjerbolden med ketsjeren, så bolden flyver over nettet til den anden banehalvdel, således at modstanderen ikke kan nå bolden, før den rammer jorden indenfor banens grænser. Badminton er en meget populærsportsgren, dels gundet konkurrencen, men også for adreanalinen, når de skarpe bolde byder op til hurtige bevægelser og sved på panden. En perfekt aktivitet med dine nære og bekendtskaber.


Find spilleregler

Badminton

Dérfor badminton

◽️  Fremragende cardio-træning

◽️  Socialt og for alle aldersgrupper 

◽️  Budgetvenlig sportsgren og let tilgængeligt 


Se ledige tider

Se priser     

Pickleball

Pickleball er et nyt, sjovt spil, der kombinerer det bedste fra badminton, tennis og bordtennis. Det er nemt at spille og reglerne er simple. Pickleball er et nyt netspil i Danmark, men en af de hurtigst voksende sportsgrene i USA. Vi tror det bliver stort. Dels grundet enkeltheden, men også fordi alle kan få sjov motion ud af spillet. Der spilles på en badmintonbane med en pickleball plasticbold og et pickleballbat. Battet er noget større end et bordtennisbat, og mere firkantet end et paddelbat. Nettet er det som også benyttes til badminton, men justeres ned i tennishøjde - og I er hurtigt klar til at dyste. Pickleball kan spilles både indendørs og udendørs og som single og double.

Find spilleregler

IMG 7193

Dérfor pickleball

◽️  Nemt og simpelt at spille 

◽️  Sjov motion med god puls og tempo

◽️  Skånsomt spil for skulder, arm og håndled

◽️  Let tilgængeligt og prisvenligt


Se ledige tider

Se priser        

Badminton Dreng

Klar til at spille?   

Du kan som udgangspunkt spille badminton alle ugens dage i aftentimerne. Hvilken bane du får tildelt afhænger af den øvrige aktivitet i huset. Ledige tider fremgår af den regulære holdplan, hvorfra du også kan foretage din booking. 

Pris for bane med klippekort fra: 94,-
Pris for bane uden klippekort: 110,-

Du kan leje både ketcher, bat og bolde til begge spil i vores reception. 

OBS. Af hensyn til gulvet, skal badminton spilles i indendørssko med lys bund.


Se ledige tider

Se priser        

Inspiration til dig