Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Træk vejret

Trækker du vejret? 

Ja da, tænker de fleste. Men hvis du tænker over din vejrtrækning, er den formodentligt relativ overfladisk? Med forløbet "Træk vejret", vil du lære at trække vejret effektivt med dit mellemgulv, og opnå en øget bevidsthed omkring dine vejrtrækningsmuskler, og derigennem få en stærkere åndedrætsmuskulatur. Med øget bevidsthed, kan du reducere følelsen af fysiske og psykiske smerter. De “korrekte” vejrtrækningsteknikker vil få din hjerne til at slappe af, og nedsætte niveauerne for dine stresshormoner, og kan bringe dig ned i dyb tilstand af afslapning. I løbet af kurset, går vi i dybden med de korte og mellemlange vejrhold. Vejrhold er med til at sænke din puls, og samtidig styrke dit kredsløb.

IMG 4052

Dérfor åndedrætstræning

◽️ Stresslindrende

◽️ Lavere puls

◽️ Naturlig smertelindring

◽️ Bedre humør

◽️ Ro og balance i nervesystemet

◽️ Større kontakt med dig selv

◽️ Bedre overblik og klarere tanker

◽️ Fokus på nuet

 

 Book forløb

Lær at håndtere hverdagsstress

Står du også med en stresset hverdag, har du sandsynligvis et sympatisk nervesystem, der er en smule på overarbejde. Men når vi aktiverer det parasympatiske nervesystem gennem åndedrættet, sætter det vores krop tilbage i hviletilstand. Kontrolleret åndedræt resulterer i bedre søvn, et generelt bedre humør, og dermed livskvalitet. Alle kan deltage. Det er aldrig for sent at gøre noget godt for din krop. Go deep to get high.

 

 Book forløb

Fridykker Niels

Underviser & fridykker

Og et helt almindeligt menneske. Selvom man ikke fristes til at tro andet med disse imponerende facts. 

"Jeg hedder Niels Kobberø Andersen, eller bare Niels. Jeg har trukket vejret i 62 år og de sidste 5 år som fridykker. Min personlige rekord på et vejrhold i vandet er 6 minutter og 45 sekunder, og har været nede på 45 meters dybde på et enkelt vejrhold. Jeg glæder mig til at trække vejret med dig". 

 

 Book forløb

Det nye sort 

Træk vejret startede som "POP UP" hold. Vi blev mildest talt blæst bagover af den tilslutning og interesse Niels' og Annamaria's "POP UP" hold fik. Som med alt andet gør øvelse mester. Derfor vil Niels gerne tage dig med til next level. Gennem 8 uger vil du opleve, hvordan du bliver stærkere, modigere og bedre til at kontrollere din vejrtrækning.

IMG 4041

8 ugers åndedræts forløb

Opstartsdato 2024

Tirsdag den 13. august kl. 17.00-18.00.

(Fremgår forløbet ikke i bookingsystemet, er det udsolgt)

Pris: 495,-

 

 Book forløb

Rart at vide

Hvad er niveauet?

På forløbet er både mænd og kvinder varmt velkomne. Alle kan deltage. Din nysgerrighed og åbenhed er nok.

Hvad skal jeg gøre inden?

Book forløbet her på siden - og gerne i god tid, da vi max har 20 deltagere på forløbet. Tilmelding er nødvendigt.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 60 minutter, hvor du er i kontakt med hele kroppen.

Hvad skal jeg medbringe?

Mød op i noget behageligt tøj. Det behøver ikke være træningstøj, bare noget du føler dig godt tilpas i. Vi har måtter, tæpper og puder. Vil du medbringe dine egne ting, er du velkommen til det.

Inspiration til dig

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.