Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Wellness i svømmehallen

Nr 2 Sauna

Velvære for krop og sjæl er godt for dit helbred. Du kan – når indgangen er betalt - benytte dig af

  • Massagedyser i bassin
  • Fælles sauna
  • Infrarød sauna
  • Koldtvands brusere
Infrarød sauna i svømmehallen Temperatur 50 - 70 grader 

Lyt til kroppen – specielt hvis du er gravid eller har livsstilssygdomme, skal du være opmærksom på, om du finder det behageligt.

I en almindelig sauna er luften varm og af den bliver du varmet op udefra og ind. Infrarøde stråler varmer din krop op indefra. Infrarød varme trænger gennem led, muskler og væv og varmer hele kroppen op. Den gennemtrængende indre varme får dig til at svede.

Der er plads til 5 personer og børn under 14 år, kun ifølge en voksen. Du benytter badetøj og medbringer 1 tørt håndklæde til at sidde på. Vi anbefaler at du medbringer 2 håndklæder til svømmeturen i DGI Huset Vejle.

Fælles Sauna i svømmehallen

Vi har to fælles saunaer i svømmehallen med plads til 20 personer i hver.
Du benytter badetøj og medbringer 1 tørt håndklæde til at sidde på. Vi anbefaler at du medbringer 2 håndklæder til svømmeturen i DGI Huset.

De to fælles saunaer er opbygget af træ og opvarmet med saunaovn til 80-95 grader. Børn under 14 år må benytte saunaen – ifølge en voksen.

3 gode grunde til at gå i sauna

  1. Du forbedrer blodcirkulationen i hele kroppen, som kan lindre symptomer fra led, muskler og kroppens øvrige bindevæv.
  2.  Sauna hjælper dig af med affaldsstoffer, som du allerede har sat i gang gennem din træning - hvad enten det er konditions- eller styrketræning.
  3. Din restitution efter træning forkortes - særligt hvis du veksler mellem 5-10 minutters sauna og en hurtig tur under den kolde bruser.

Oplevelsesbrusere i svømmehallen

Forskellige brusere med koldt vand og forskelligt tryk.