Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Yoga for mænd

Se holdplan

Yoga for mænd er det nye sort!

På yoga for mænd vil du opleve, hvordan maskulinitet og yoga forenes i råstyrkeøvelser, kontrol og mental velvære. Mænds fysik er forskellig fra kvinders. Mænd har generelt en bedre kondi og et bedre iltoptag. Mænds bindevæv er til gengæld mindre blødt og eftergivende, og med den fysiologiske forskel føler mænd ofte en anden stivhed i kroppen, som kan lede til rygsmerter eller andre skavanker. Dérfor er der på timen Yoga for mænd fokus på de muskeltrænende samt smidiggørende yogaøvelser - som med garanti vil kunne mærkes i din hverdag. 

Find hold

Yoga Hjemmesiden 4

Dérfor Yoga for mænd

◻️   Stillingerne tager afsæt i mænds anatomi

◻️   Mindsker problemer i ryg- og nakkeregionen

◻️   Øger performance i andre sportsgrene

◻️   Styrker vejrtræningen og balancen

◻️   Forbygger mod skader

 

Find hold

Yoga for mænd styrker din performance

Er du boldspiller, cykelrytter eller løber du i din fritid, så er dette holdet for dig. Du kan se Yoga for mænd, som det supplement til din yndlingstræning, der giver dig en bedre performance i form af kontrolleret åndedræt, forbedret balanceevne og smidiggørelse af kroppens muskler, som virker forbyggende mod skader og skavanker.

Find hold

Lars 3

"Jeg var meget skeptisk, men det er virkelig godt for både kroppen og sjælen. Jeg havde førhen problemer med min lænd og gik til kiropraktor, men de sidste 4 år har jeg ikke haft behovet, nu nøjes jeg med yoga, som fjerner mine muskelspændinger"

- Lars, deltager på Yoga for mænd  

 

Rart at vide

Hvad er niveauet?

På Yoga for mænd er alle mænd velkomne. Der er ingen forventninger om, at du har erfaring eller viden indenfor yoga - bare kom som du er.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig holdet via vores hjemmeside eller App "DGI Huset Vejle". Tilmelding er nødvendigt.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 50 minutter, hvor du er i kontakt med hele kroppen.

Hvad skal jeg medbringe?

Mød op i noget behageligt tøj, som du har fuld bevægelsesfrihed i. Derudover skal du huske din drikkedunk. Har du egen måtte, så snup den gerne med under armen.

Inspiration til dig