Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Cycling for begyndere

Vi starter fra bunden 

Cycling (spinning) kan være din hjælp til at igangsætte en ny og sundere livsstil. På dette 4 ugers forløb starter vi helt fra bunden. Cyklen introduceres i alt fra indstillinger til korrekt teknik, anvendte termer og visuelle systemer. Det forventes på ingen måde, at du har prøvet cycling før.

IMG 9288 2

Dérfor et introforløb

◽️ Alle er nye i cykelsalen

◽️ Vi gennemgår alt du bør vide

◽️ Du bliver fortrolig cyklen 

◽️ Kendskab til anvendte systemer

◽️ Plads til spørgsmål undervejs 

 

 Book forløb

Efter 4 uger 

Alt nyt kræver en investering af tid og vilje. Men hvis du ønsker en effektiv og sund træningsform, som sætter din forbrænding og dit humør helt i vejret, så er 4 timer fordelt på 4 uger en god investering. Efter 4 uger kan du booke dig på alle vores cykelhold med selvtillid og overskud, for du er helt fortrolig med alt hvad Cycling indebærer.

Cycling

4 ugers introforløb

Opstartsdato 2024

Onsdag d. 28. februar kl. 19.15-20.05.

(Fremgår forløbet ikke i bookingsystemet, er det udsolgt)

Pris: 395,-
Prisen er inkl. lån af cykelsko.

 

 Book forløb

Rart at vide

Hvad er niveauet?

På forløbet er både mænd og kvinder varmt velkomne. Alle kan deltage uanset grundform. Vi stiller heller ingen krav til forudgående kendskab til hverken cykel eller systemer. Din nysgerrighed og åbenhed er nok.

Hvad skal jeg gøre inden?

Book forløbet her på siden - og gerne i god tid, da vi max har 15 deltagere på forløbet. Tilmelding er nødvendigt.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 60 minutter, hvor du i relevant rækkefølge bliver præsenteret for alt du bør vide om cycling for at få det fulde udbytte af træningen.

Hvad skal jeg medbringe?

Mød op i shorts eller tights og en t-shirt eller top. Underdelen skal sidde til kroppen og dit tøj vil være mest behagelig, hvis det er svendtransporterende. Husk et håndklæde til panden og rigeligt med vand.

Inspiration til dig