Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Generelt om yoga

Se holdplan

Yoga er for alle

Vi mener det, når vi siger, at yoga er for alle. Det særlige ved yoga sammenlignet med andre træningsformer er, at din krop ikke udsættes for stød og hård unaturlig belastning. Yoga er heller ikke en konkurrencesport, det er en individuel træningsform, som skal give dig en følelse af velvære. Det kræver bare, at du finder den yogaform, som passer til din krop og dit temperament. Er du i tvivl, så sprøg endelig en af vores yogainstruktører, de vil med glæde hjælpe dig videre med din yoga. 

 

Hvorfor yoga?

Hverdagen bliver mere og mere hektisk og krævende, og vi har brug for et rum til at lade batterierne op og koble fra. Her kommer yogaens mange kvaliteter dig til undsætning. Yoga forbedrer bevægeligheden, balancen, kropsbevidstheden, vejrtrækningen og virker beroligende og afstressende. Yoga er også et godt supplement til konditions- og styrketræning. Så hvis du cykler, løber, spiller fodbold, svømmer eller dyrker anden sport, vil yoga styrke din kontrol over kroppen og øge din performance.

 

Ny i yoga?

Har du ikke prøvet yoga før, kan vi anbefale dig at deltage på Hatha Yoga. Du behøver på ingen måde være smidig for at få glæde af yoga. Faktisk er stive fodboldben eller en knagende ryg netop grunden til at pakke tasken og komme afsted. Fordybelsen i øvelserne og udstrækning af kroppen påvirker både dit sind og din fysik på en helt unik måde. Mange voksne døjer særligt med skavanker og smerter i nakke- og rygregionen, hvilket oftest syldes spændinger. Med yoga oplever de fleste, at generne går i sig selv, simpelthen fordi vi får løsnet op. Der er ikke to kroppe, som er ens og derfor skal yoga ikke se ud på en bestemt måde. Kom som du er - du vil ikke fortryde det. 

 

Se yogahold