Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Fitness udstyr

4 Personer I Fitness COLOURBOX1253733

Fitness
Køligt lokale med aircondition og på kredsløbsmaskinerne er der "havudsigt", hvor du kan følge aktiviteten i svømmehallen.  Vores gæster spænder over alle aldersgrupper og du bliver et del af et fællesskab.
Vi har mange motionister, men også eliteidrætsudøvere besøger os flittigt.

Udstyret til styrketræning er af mærket Cybex og kredsløbsudstyret er fra Lifefitness, Healthone & Keisser.  Derudover finder du 3 lidt anderledes, men meget effektfulde maskiner: Stairmax til trappetræning, Woodway The Curve til naturligt løb & Thorax træner - skiløb & helkropstræning.

Frivægtstræning / platforme, håndvægte og forskellige stativer er af mærket Watson.  

Vi har herudover også Easyline cirkeltræningsudstyr som også udbydes som holdtræning.

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.