Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Handicapforhold

Professionelt udstyr og smil på læben

I DGI Huset Vejle tilbyder vi rigtig fine faciliteter og forhold til dig, som har et handicap der gør, at du har brug for ekstra hjælp til at komme i vandet.

Indgang

Indgang til svømmehallen sker gennem møllen eller handicapadgangen som receptionen betjener.

Kan din ledsager fremvise et ledsagerkort fra Dansk handicap forbund udleverer vi en gratis ledsager billet.


Mobil lift til hjælp fra egen kørestol til badestol

Vi har en mobil lift, som kan benyttes af gæster, som skal have hjælp til at komme fra egen kørestol til badestol. Man skal selv medbringe sejl. Liften står ikke frit tilgængelig. Gæsten skal henvende sig i receptionen, som så sørger for at liften bliver kørt til handicapomklædningen.


Har du brug for en lift til at komme i vandet

Vi har en mobil lift, som kan benyttes af gæster, som ikke selv kan komme ned i bassinet. Liften står ikke frit tilgængelig. Du og din handicapledsager henvender sig i receptionen, som sørger for at liften køres ind i handicapomklædningen. Se foto og funktion af Panda liften her


Badestole på hjul

Vi har 2 badestole på hjul. En almindelig badestol på små hjul og en stor bred badestol med drivringe og fodstøtter.

Handicapomklædningsrum og 4 familieomklædningsrum

I handicapomklædningsrummet er der monteret toilet armstativ, og i bruserummet er der håndtag og badetaburet. Derudover har vi 1 toilet/badestol, som du kan benytte i bruseren og efterfølgende køre i svømmehallen.

Der er rift om vores handicap og familieomklædningsrum. Det er derfor ikke muligt at opbevare sine ting i disse rum. Efter omklædning og bad, klar til svømmehallen, tømmer du omklædningsrummet og låser dine ting inde i et skab, som er udenfor omklædningsrummet.Husk en 20’er til skabet
Skabet låses med en 20'er mønt i depot, den får du retur. Alternativt kan du købe en polet i DGI Huset Vejles reception.

 

Vi glæder os til at se dig i svømmehallen.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.