Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Hot Yin Yoga

Se holdplan

Giv slip med Hot Yin Yoga

Hot Yin Yoga er en stille meditativ yogaform, som udføres i 37 grader, hvor du arbejder på at give slip på så meget muskelaktivitet som muligt, og i stedet arbejder med at strække bindevæv og led samt løsne blokeringer i kroppens energibaner. Gennem dybe stræk, og liggende stillinger, der holdes i lang tid, får du mulighed for at give helt slip i krop og sind, reducere stress og opnå større vitalitet. 

Find hold

Web Yoga Shutterstock 713186644 (1)

Kendetegn for Hot Yin Yoga

◻️  Stille og mediativ yogaform

◻️  Holder stillingerne mellem 3-5 min. 

◻️  Udføres i 37° graders infrarød varme

◻️  Dæmpet belysning

 

Find hold

Hvorfor infrarød varme?

På Hot Yin Yoga er holdsalen opvarmet til 37 grader med infrarøde lamper. Den infrarøde varme giver dig en rar dyb varme. Den dybe varme i muskler, sener, og led hjælper dig i din træning og giver et større træningsudbytte. Undervejs i timen vil du opleve langt større fleksibilitet og smidighed, som gavner dig i yogastillingerne. Langt de fleste har fornøjelse og gavn af varmen og kan sagtens håndtere det. Er du i tvivl, om du kan klare varmen, så indtag en plads i siderne af lokalet, hvor der er knap så varmt.

Find hold

Web Yoga Shutterstock 1660412521

Hot Yin Yoga skaber harmoni i kroppen

Gennem en hvilen ind i yogastillingerne, beroliges og afspændes kroppen og nervesystemet. Yin fokuserer mere på væren end på gøren, og giver mulighed for en dybere kontakt med dig selv og den indre ro. Den dybe afspænding, som stillingerne skaber, virker harmoniserende på krop og sind.

Find hold

Rart at vide

Hvad er niveauet?

Yin Yoga udføres i et roligt tempo, hvor stillingerne holdes mellem 3-5 minutter i 37 grader. Hvis du er helt ny, anbefaler vi, at du starter med yoga under normale temperaturer, før du giver dig i kast med den varme form for yoga.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig Hot Yin Yoga via vores hjemmeside eller App "DGI Huset Vejle". Tilmelding er nødvendigt. Derudover anbefaler vi, at du drikker ekstra godt med vand i timerne op til.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 60 eller 90 minutter, hvor du er i kontakt med hele kroppen. Hvor lang tid timen tager fremgår ved tilmelding på holdplanen.

Hvad skal jeg medbringe?

Mød op i behageligt tøj og medbring din drikkedunk og et håndklæde. Har du din egen måtte, så snup den med under armen.

Inspiration til dig