Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Partnerskaber 

Sammen er vi stærkere 

De samarbejdspartnere vi har i DGI Huset Vejle, er indgået med en overbevisning om, at sammen er vi stærkere. Vi tror på, at de rigtige partnere kan være medvirkende til at sikre en sund og innovativ udvikling af huset, som er til gavn for alle. For når vi skaber succes, geninvesteres den i huset, så vi fortsat kan tilbyde ideelle rammer for mindeværdige oplevelser, uanset om du er gæst i svømmehallen, en del af foreningslivet eller afholder en stor virksomhedsevent for 5000 mennesker. 

City Vejle 

Vi er et hus, som mange vejlensere gæster. Vi er et hus for alle, og hvor alle er varmt velkomne. Derfor støtter vi naturligvis også op om City Vejle, som hver dag arbejder på, at give Vejles byliv de bedste handelsbetingelser og skabe attraktive arrangementer til gavn for både aktører, alle byens borgere og besøgende. Derudover fungerer City Vejle også som et værdifuldt netværk, hvor vi vidensdeler og bliver skapere på, hvordan vi i fællesskab, kan gøre hinanden bedre og skabe de absolut bedste oplevelser for Vejle - og for dig. 

 

MeetingVejle 

DGI Huset Vejle er en del af MeetingVejle, som er en aktør, der præsenterer de bedste hoteller og konference-venues i Vejle.

 

EventButler

Vi er officiel partner med EventButler, der er en onlineplatform, hvor både privatpersoner og virksomheder gratis og 100% uforpligtende kan indhente tilbud på deres arrangement. 

 

Konference.dk 

Vi er samarbejdspartner med Konference.dk, som er en onlineplatform for booking af møder og konferencer i Danmark.

 

Inspiration til dig