Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Fremvisning af maskiner

Kom godt og trygt i gang

Er du også en af de gæster, der styrer mod de sikre løsninger som løbebåndet, et par øvelser på en måtte eller en times holdtræning? Fitness rummer meget mere end det, og det vil vi gerne vise dig med holdtilbuddet "Fremvisning af maskiner".

4 Personer I Fitness COLOURBOX1253733

Fremvisning på udvalgte tidspunkter

◽️  Tirsdage kl. 10.15

◽️  Lørdage kl. 11.15

Book på holdplanen

Det kan du forvente af holdet

På holdet “Fremvisning af maskiner”, gennemgår vores dygtige instruktører udstyret i fitness. Vi viser dig, hvordan maskinerne fungerer, vejleder i brugen af dem samt, hvad den enkelte maskine gør godt for - og der er naturligvis plads til spørgsmål.

Kettlebells

Dérfor Fremvisning af maskiner

◽️  Få en god og tryg start i fitness  

◽️  Opdag nye øvelser

◽️  Få mulighed for at stille spørgsmål til maskinerne 

Det er gratis - helt gratis

Vi vil så gerne give dig de bedste forudsætninger i vores fitnesscenter, så du får mest muligt ud af din træning. Derfor har vi valgt at tilbuddet er gratis for alle medlemmer, uanset om du har klippekort eller abonnement - med eller uden hold. Ønsker du et personligt program, kan du efter fremvisningen booke en programlægning hos vores personlige trænere.

Personlig programlægning

Rart at vide

Hvad er niveauet?

Du kan være helt ny i fitness, eller du kan være ny i vores fitness. Det kan også være, at du har været medlem i en rum tid og nu ønsker et større kendskab til dine muligheder med fitnessmaskiner.

Hvad skal jeg gøre inden?

Booke holdet på holdplanen. Der kan max være 5 på hvert hold.

Hvad skal jeg medbringe?

Kom i tøj, som du kan bevæge dig frit i. Medbring en drikkedunk.

Inspiration til dig

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.