Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Husregler i fitness

Tak fordi du følger vores husregler, så vi sikrer en god træningsoplevelse for alle.

ALDERSGRÆNSE
Du skal være fyldt 15 år for at kunne træne selv i fitness.

Børn mellem 10-14 år skal være i følgeskab med en voksen og have deltaget på ’kørekort til familiefitness’ for at træne i fitness. Kørekort til familiefitness bookes på holdplanen. 

OPFØRSEL 
Vi ønsker, at alle skal have en god oplevelse, når I træner i DGI Huset. Derfor forventer vi en positiv omgangstone med respekt for hinanden. Personalets anvisning skal til enhver tid følges og står ikke til diskussion.

Trusler og vold medfører, at du bliver bortvist og udelukket fra DGI Huset. Vi samarbejder med Anti Doping Danmark, fordi vi ønsker et sundt og dopingfrit træningsmiljø.

TAK FORDI DU BEHANDLER VORES UDSTYR MED RESPEKT
Vores udstyr i fitness, svømmehal og holdsale skal behandles med respekt. I fitness og holdsale skal du huske at rengøre maskiner og udstyr efter brug samt lægge udstyr på plads.

TAK FORDI DU BRUGER TRÆNINGSHÅNDKLÆDE
Du skal bruge et håndklæde når du træner. Læg det på træningsmåtten, sid på det i vores træningsmaskiner og brug det til at tørre sved af undervejs i din træning.

TAK FORDI DU TRÆNER I INDENDØRSSKO
I fitnesslokalerne skal du være iført træningstøj samt indendørssko eller sokker. Hvis du skal deltage i holdtræning, hvor vi anbefaler, at træningen udføres barfodet eller i cykelsko, vil vi bede dig om at gå til og fra lokalet iført sko. Omklædning foregår i vores omklædningsrum, hvor tasker, udendørs sko og overtøj opbevares under træning.

TAK FORDI DU VISER HENSYN MED BRUG AF DIN MOBIL
Af hensyn til andre gæster bedes du føre dine telefonsamtaler udenfor vores fitnesslokaler. Det er heller ikke tilladt at tage billeder eller film hvor andre gæster – uden deres samtykke – kan identificeres.

TAK FORDI DU OBEVARER OVERTØJ, UDENDØRSSKO OG TASKER I OMKLÆDNINGRSUM
Udendørssko, overtøj og tasker skal opbevares i omklædningsrummene under træning og må ikke medbringes i fitness, holdsale eller svømmehal. Skabene er ikke personlige og skal tømmes efter brug. Hver aften tømmes skabenes indhold lægges i glemmekasser i forgangen ud for receptionen.