Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Aquamama for gravide

Vandgymnastik i varmtvandsbassin for gravide

Aquamama tilbydes til gravide, der ønsker en behagelig og tryg træning i vores varmtvandsbassin som er mellem 33 og 34 grader varmt. Som gravid er det vigtigt at du holder dig aktiv, får styrket og bevæget kroppen, for at mindske risikoen for smerter og belastning gennem graviditeten. Aquamama er en fantastisk form for motion når du er gravid, da vandet giver dig stor bevægelsesfrihed og støtter dig under træningen. Øvelserne kan tilpasses dine behov eller begrænsninger. Træningsøvelserne er effektive og nænsomme øvelser, som styrker og stabiliserer muskulaturen omkring bækkenet , mindsker markant væskeophobningen i kroppen og afhjælper krampe i benene. Du bliver på Aquamama guidet, af underviseren, gennem øvelserne for hele kroppen og hver time afslutter med afspænding og afslapningsøvelser, hvor du vil blive vejledt i hvordan vejrtrækning kan bruges under fødslen. Jordemoder og underviser Charlotte Hornstrup, er underviser på holdet. 

Se holdplan

Aquamama 7564884 Ml

Fordele ved træning i vand som gravid

⬜️   Effektiv og nænsom træning

⬜️   Forebygger smerter 

⬜️   Afhjælper hævelser i ben og bækken

⬜️   Opretholder din kondition

⬜️   Giver større bevægelsesfrihed 

⬜️   Hyggeligt samvær med andre gravide

 

Se holdplan

 

Praktisk

Alle raske gravide med en normal graviditet kan deltage på Aquamama uanset konditionsniveau. Og du er varmt velkommen gennem alle 9 måneder. Du tilmelder dig fra gang til gang på holdplanen.
Tilmelding er nødvendigt. Træningen foregår i vores undervisningsbassin, som er det midterste bassin i varmtvandshallen. Bassinet er 135 cm dybt og 30 grader varmt. 

Vi glæder os til at se dig!

Se holdplan

PS. Aquamama findes også som et 8 ugers forløb. Læs mere her:

Aquamama forløb

Gravid træning - mere end bare træning
Få et fælleskab med andre kommende mødre på vores hold for gravide. Således får du måske allerede en aftale om at fortsætte den gode træning - sammen med andre - efter fødslen.

 

Inspiration til dig