Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Aquamama for gravide

Ideel træning som gravid

Aquamama er holdtræning i vand, som består af en række effektive og nænsomme øvelser, der er udviklet til gravide, som gerne vil holde sig i form og forebygge smerter i f.eks. lænd og ryg. Vi strammer de muskler, der bliver slappe og afslapper dem, der bliver spændte under graviditeten. Samtidig holder vi gang i kredsløbet, så din kondi ikke helt forsvinder. Og så er træning godt for både dig og din ufødte baby. Mange gravide bliver særligt glad for Aquamama, fordi vandet letter belastningen på kroppen og giver en stor bevægelsesfrihed - så du kan bevæge dig ubesværet rundt for en stund.

Se holdplan

Aquamama 7564884 Ml

Fordele ved træning i vand som gravid

⬜️   Effektiv og nænsom træning

⬜️   Forebygger smerter 

⬜️   Afhjælper hævelser i ben og bækken

⬜️   Opretholder din kondition

⬜️   Giver større bevægelsesfrihed 

⬜️   Hyggeligt samvær med andre gravide

 

Se holdplan

 

Praktisk

Alle raske gravide med en normal graviditet kan deltage på Aquamama uanset konditionsniveau. Og du er varmt velkommen gennem alle 9 måneder. Du tilmelder dig fra gang til gang på holdplanen.
Tilmelding er nødvendigt. Træningen foregår i vores undervisningsbassin, som er det midterste bassin i varmtvandshallen. Bassinet er 135 cm dybt og 30 grader varmt. 

Vi glæder os til at se dig!

Se holdplan

PS. Aquamama findes også som et 8 ugers forløb. Læs mere her:

Aquamama forløb

Gravid træning - mere end bare træning
Få et fælleskab med andre kommende mødre på vores hold for gravide. Således får du måske allerede en aftale om at fortsætte den gode træning - sammen med andre - efter fødslen.

 

Inspiration til dig

Kære gæst

1. april 2023 kommer der nye priser. Formålet har været at skabe en mere enkel prisstruktur, hvor du hurtigt kan overskue, hvilken billettype, som passer bedst til dig.
Læs mere

Saunaen i omklædningen åbner

Den 1. april 2023 åbner vi igen for saunaen i omklædningen. For saunaens åbningstider:
Læs mere