Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Mor i form

Se holdplan

En sikker og tryg start 

Ønsker du at komme i gang med din træning efter graviditet? På Mor i form har vi fokus på at styrke din krop og forbedre din kondition. Timen består af styrkeøvelser for kroppens store muskelgrupper samt pulstræning, så du effektivt kommer om hele kroppen på en hensigtsmæssig måde. Oplev en kombinationen af sved på panden og plads til at være mor, med alt hvad det indebærer. Det kan være en ekstra pause eller en baby, der skal ammes - det er helt ok.

IMG 9320 (1)

Det kendetegner Mor i form

◽️  Målrettet træning efter graviditet

◽️  Fokus på genoptræning af core, bækken og ryg 

◽️  Hyggeligt samvær med andre babyer og mødre

 

Tilmeld dig

Er du gravid?

Mor i form er også for dig, som er gravid. Øvelserne styrker din krop og træningen er i særdelshed god, da du selv kan justere belastningen. Du kan træne på holdet helt frem til fødsel, så længe det føles behageligt. Har du særlige gener, kan du med fordel spørge instruktøren efter alternative øvelser, som kan styrke dig i din graviditet. 

 

 Tilmeld dig

IMG 9325

Hvornår kan jeg deltage?

Alle kan deltage, og det er sikkert at starte 6-8 uger efter en ukompliceret fødsel, men vi anbefaler, at du har været til efterfødselskonsultation hos lægen først. Din baby er også varmt velkommen på Mor i form, og der er naturligvis plads til, at du kan gå til og fra øvelserne efter behov. 

 

 Tilmeld dig

Mere end et træningscenter

Giv din baby en sund start på livet med træning og socialt samvær. Babyer elsker at iagttage hinanden - og du som mor trænger måske til at komme lidt ud af babyboblen derhjemme. I DGI Huset Vejle mødes mange nybagte mødre med babyer for at deltage på hold. Vi har god plads og rolige omgivelser, hvor din baby kan ammes, eller I kan få varmet sutteflasken i microovn. I vores café kan I nyde en kop kaffe eller lidt at spise, alt imens der er mulighed for at snakke om "tigerspring", glæde og de udfordringer, der følger med et lille nyt familiemedlem.

 

 Tilmeld dig

Rart at vide

Hvad er niveauet?

På Mor i form kan du med garanti følge med. Vi møder dig i dit udgangspunkt, og træningen er tilrettelagt efter graviditet og fødsel.

Hvad skal jeg gøre inden?

Alle kan deltage, og det er sikkert at starte 6-8 uger efter en ukompliceret fødsel, men vi anbefaler, at du har været til efterfødselskonsultation hos din læge først. Du tilmelder dig via holdplanen fra gang til gang. Tilmelding er nødvendig.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 50 minutter, hvor vi kommer omkring en række øvelser, som er målrettet mødre, der netop har gennemgået en graviditet.

Hvad skal jeg medbringe?

Mød op i behageligt tøj og snup din drikkedunk med - så står vi klar med resten.

Er du nysgerrig?

Bliv en del af fællesskabet for gravide, forældre og deres babyer på Facebook. Her kan du følge med i nye tiltag og spændende events.

Facebook fællesskab

Inspiration til dig

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.