Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Hatha Yoga

Se holdplan

Benefits ved Hatha Yoga

Hatha yoga er den klassiske yogaform. På timen vil du arbejde med hele kroppen i form af smidiggørende og styrkende stillinger, hvor åndedrættet aktivt bruges i dine bevægelser. Øvelserne udføres roligt og oftest enkeltvis, således at alle kan være med - også nybegyndere. På Hatha Yoga bliver der lagt vægt på, at du skal lytte til din krop, være i nuet, mærke åndedrættet og de fysiske stillinger. Vi afslutter med kropsafspænding og Savasana, som er en kendt hvilestilling indenfor yoga. Kom og få oplevelsen af vælvære og overskud. 

Find hold

Yogahund Shutterstock 1606560559

Kendetegn for Hatha Yoga

◻️   Roligt tempo

◻️   Styrker balancen

◻️   Stillingerne udføres enkeltvis

◻️   Et godt hold hvis du er ny  

 

Find hold

Start med Hatha Yoga

På Hatha Yoga udføres yogastillingerne enkeltvis i et roligt tempo, hvor du har en lille pause mellem hver øvelse. Den lille pause er særligt god, hvis du er ny indenfor yoga, da du får muligheden for at fokusere på din kropsholdning og udføre stillingen korrekt. Hatha Yoga er en enkel og behagelig yogaform, som har særlig fokus på din kontakt med kroppen, balancen og evne til at kontrollere åndedrættet, hvilket giver dig øget overskud og velbefindende både fysisk og mentalt.

 

Find hold

Rart at vide

Hvad er niveauet?

På Hatha Yoga er både mænd og kvinder varmt velkomne. Hatha Yoga udføres i et roligt tempo, og stillingerne udføres som oftest enkeltvis, så hvis du er ny, er Hatha Yoga et oplagt sted at starte.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig Hatha Yoga via vores hjemmeside eller App "DGI Huset Vejle". Tilmelding er nødvendigt.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 60 minutter, hvor du er i kontakt med hele kroppen.

Hvad skal jeg medbringe?

Kom i behageligt tøj og medbring din drikkedunk. Har du egen måtte, så snup den med under armen.

Inspiration til dig

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.