Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Events 

Oplev en ekstraordinær træning

Et event er en ekstraordinær og spændende træning. Vores træningsevents kan være med afsæt i dit favorithold, en kombination af vores mange forskellige holdtilbud eller noget helt nyt, som aldrig har været set på holdplanen før. Vi har events hele året med forskellige temaer og varighed. Nogle vil være inde, ude, i svømmehallen eller kombineret. Men fælles for alle events er vores fokus på træningsglæden og oplevelsen. Find dit næste event herunder.

Inspiration til events i svømmehallen

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.