Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

AAO foredrag om kroppens sundhed

Køb dine billetter nu

Den 26. februar byder Richard Schuster fra AAO - AArhus Osteopati - dig velkommen til et aktuelt foredrag om din krops sundhed.

JPEG Billede 44C4 9738 E6 0

Richard vil gøre dig bevist om kroppen, dens selvhelende egenskaber, og hvordan de mange forskellige systemer i kroppen samarbejder for at hele sig selv - dig. Du vil blive klogere på, hvad der i kroppen skaber og bevarer din sundhed. Du vil få konkrete eksempler, så du kan gøre en mærkbar forskel for dig selv - allerede efter fordraget.

Knyttet eksemplerne får du også teorien bag - det er altid motiverende at vide 𝒉𝒗𝒐𝒓𝒇𝒐𝒓, dine ændrede vaner har en effekt.

Richard Schuster har mange års erfaring som behandler og arbejder til dagligt både med osteopati, fysioterapi og akupunktur.

IMG 9854

Det får du med fra foredraget

◽️  Viden om, hvordan kroppen forbliver sund.

◽️  Konkrete eksempler på sunde vaner.

◽️  En lækker hjemmesmurt sandwich.

◽️  Et glas vin, en øl eller sodavand. 

◽️  En hyggelig aften

Køb dine billetter nu

Se lignende begivenheder
Gå til begivenheder

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.