Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Meditativ yoga

Se holdplan

Benefits ved Meditativ Yoga

Meditativ yoga lærer kroppen at meditere, jo mere vi slapper af, jo dybere kommer vi, både i kontakten med os selv og i stillingerne. I meditativ yoga handler det aldrig om at præstere, konkurrere eller opnå noget. I stillingerne har vi så vidt muligt lukkede øjne, netop for at få fokus inden i og give slip på præstation, på at ville se ud på en bestemt måde, eller at konkurrere med de andre eller os selv. Du kan deltage i Meditativ yogaen uanset, om du er øvet yogi eller aldrig har dyrket yoga før.

Find hold

JPEG Billede 46C9 8EF1 27 0

Kendetegn for Meditativ Yoga

◻️   Kom i kontakt med dig selv

◻️   Handler ikke om at præstere eller konkurrere

◻️   Afsluttes altid med Savasana

◻️   Et godt hold hvis du er ny

 

Find hold

Birgit Meditativ Yoga

"Hvis en stilling ikke føles rar for din krop, gør du det du kan, eller ligger i savanasa og lytter til din krop. Meditativ Yoga trækker tråde fra en meget gammel holistisk filosofi, som stammer fra østens spirituelle menneskesyn og handler om frihed, sundhed og balance. Jeg guider hele serien i et roligt tempo. Der er ikke andet snak eller afbrydelser under serien. Hver time sluttes i fuldkommen stilhed med "den endelige savasana", hvor vi ligger på ryggen til en guidet afslapning i ca. 5 min., inden jeg ringer på klangskålen og kalder dig tilbage.”

Rart at vide

Hvad er niveauet?

På Meditativ Yoga er både mænd og kvinder varmt velkomne. Meditativ Yoga udføres i et roligt tempo, så hvis du er ny, er meditativ Yoga et oplagt sted at starte.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmeld dig Meditativ Yoga via vores hjemmeside eller App "DGI Huset Vejle". Tilmelding er nødvendigt.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 90 minutter, hvor du er i kontakt med hele kroppen.

Hvad skal jeg medbringe?

Kom i behageligt tøj og medbring din drikkedunk. Har du egen måtte, så snup den med under armen.

Inspiration til dig