Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Familiefitness

Træning for 10-14-årige

Gør træningen til kvalitetstid. Unge mellem 10 og 14 år kan træne i DGI Huset Vejles fitnesscenter i følgeskab med en voksen. Alt det kræver er, at du første gang deltager på holdet Kørekort til Familiefitness. Læs mere om Kørekort til Familiefitness længere nede på siden.

Fit1014 Dreng 44242804 Ml

Familiefitness på udvalgte tidspunkter

◽️  Onsdage kl. 15.00-19.00

◽️  Fredage kl. 15.00-19.00

◽️  Søndag kl. 10.00-19.00

Kørekort til Familiefitness

Børn på 10-14 år kan tage "kørekort" til familiefitness, hvor vores personlige trænere vejleder de unge i brugen af træningsmaskinerne. Når kørekortet er taget efter 50 minutter, kan I træne løs i fitness i følgeskab med en voksen på udvalgte tider for Familiefitness.

Fit1014 Fitness 23187279 Ml

Dérfor familiefitness

◽️  Træn sammen som familie

◽️  Hjælp dit barn i gang med gode træningsvaner

◽️  Vidste du, at sundhedsstyrelsen anbefaler at børn og unge skal styrke musklerne mindst tre gange om ugen?

Anbefalinger om fysisk aktivitet for børn (5-17 år) - Sundhedsstyrelsen

Hvad koster det?

Det afhænger af hvilken mulighed, der passer bedst ind i netop jeres hverdag. Heldigvis er det muligt både at købe enkeltbilletter, 30-dags abonnement og 10-turs klippekort til barnet. Med et 10-turs klippekort koster det eksempelvis 28,50 kr. pr. besøg. Klippekortet er gyldigt i 2 år. Find alle priser herunder.

Priser for børn

Rart at vide

Hvad er niveauet?

10-14 år og i følgeskab med en voksen.

Hvad skal jeg gøre inden?

Barnet skal booke en plads på holdet ”Kørekort til familiefitness”. Holdet bookes i receptionen eller ved at ringe til DGI Huset Vejle. Det er kun barnet, som skal booke en plads. Barnet fremmøder sig altid i receptionen, hvor de får udleveret en billet til møllen. Den voksne fremmøder blot til fitness i fitnessmøllen eller i receptionen.

Hvad skal jeg medbringe?

Kom i tøj, som du kan bevæge dig frit i. Medbring en drikkedunk.

Inspiration til dig

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.