Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Julesangaften 2024

Eventen afholdes den: 05. december 2024 kl. 19:30

Køb dine billetter nu

Engelsholm Musik & Kultur og DGI Huset Vejle åbner dørene for endnu en Julesangaften

Aftenens musikalske gæst Søren Launbjerg er sanger, tekstforfatter og tegnefilmsdubber og var en del af redaktionen af Højskolesangbogens 19. udgave. Han er blandt landets allermest skattede musicalsolister og -skuespillere og kendes blandt andet for den danske Mumitroldene-titelsang og for at lægge stemme til titelkarakteren i Disney Aladdin. Han har haft hovedroller i en række store danske musicalproduktioner spændende fra Les Miserablés, Atlantis og Miss Saigon til Hair, Rent og Gasolin Teaterkoncert.

Desuden har han været Forstander på Den Internationale Højskole i Helsingør. Som et kuriosum kan det nævnes at han skrev og fremførte sangen “Mennesker mødes” under navnet Plateau ved Dansk Melodi Grand Prix 1983, der fik en samlet fjerdeplads.

Udover Jakob og Søren udvides orkestret denne aften også med 2 x Bonderup mere – nemlig Jakobs kone Katrine på bratsch og sang, samt deres ældste søn Jens på elektrisk guitar. Han går netop nu på konservatoriet i Trondheim i Norge med guitaren som hovedindstrument.

Alle gæster tilbydes kaffe & kage i pausen, som en del af billetprisen, mens spisning kræver en særlig billet.

Sangaftenen starter kl. 19:30 og dørene til gæster uden spisebilletter åbnes kl. 18.45
Spisende gæster kan komme ind fra kl. 17:45, da spisning starter kl. 18.00

Billetpris uden spisning men med kaffe & kage: 115 kr.
Billetpris med spisning og 1 glas vin/øl/vand + kaffe & kage: 255 kr.

 

 

Køb dine billetter nu

Se lignende begivenheder
Gå til begivenheder

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.